Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Rabbitofdoom:
Ja bym sie raczej IT spodziewal. Atlas chyba sie niegdzie nie wybiera ale faktem jest ze nikt tu w okolicy raczej SE nie kocha.
amra:
--- Cytat: Voulture w Marca 04, 2010, 23:54:36 ---Swoja droga Bobby pisal, ze atakuje c0ven w eso po 24h od rozpoczecia walk; tekst na centrali, ze atlas do nas leci - cisza;
--- Koniec cytatu ---
Voult, obawiam sie jednak, ze Booby na centrali nic nie pisal, wiec tez sprawdzaj zrodla jak juz chcesz wgladac powazniej od innych.
90% tego flame to gdybanie na podstawie plotek i wyrwanych z kontekstu logow chatow oraz EMO.
Voulture:
--- Cytat: Kane McCallan w Marca 05, 2010, 06:08:00 ---Voult, obawiam sie jednak, ze Booby na centrali nic nie pisal, wiec tez sprawdzaj zrodla jak juz chcesz wgladac powazniej od innych.
90% tego flame to gdybanie na podstawie plotek i wyrwanych z kontekstu logow chatow oraz EMO.
--- Koniec cytatu ---
Nigdzie niczego takgiego nie napisalem, Bobby napisal zarowno na CAOD jak i kanalem ekhm dyplomatycznym nam to przekazal. Chodzilo mi o fakt, ze po tej inormacji od razu pojawily sie analogiczne teksty na centrali - w wiekszosci wypadkow jednego uzytkownika piszacego to po 5 razy - stad uzycie srednika. Wybacz, myslalem, ze to w miare intuicyjne ;]
Yogos:
Kombat HHQ czy A-CJGE to nie jest terytorium SYS. Kiedy dzieliliśmy esoterie po podboju wyraźnie było powiedziane które konstelacje są kogo. A ponieważ Liam potrzebował sieci JB i byliśmy przyjaciółmi dostał pozwolenie na postawienie sobie huba w HHQ.
Natomiast A-CJGE claimował od 21.02 nie wiem na jakiej podstawie.
mrtmartini:
--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 23:35:38 ---Spoko koncepcje zmieniają się z godziny na godzine :) Najpierw reset bo sys-k nielojalny, potem agresja tytexem bo sys-k wydokował carrierami, potem reset i kampienie stacji dla ~goodfights~ a teraz atak na sov sys-k bo znudziło się patrzenie na stacje... Ja już chyba nie nadążam.
Jedno sobie tylko ciągle powtarzam
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem Cię. Wg mnie EVE jest grą nastawioną na walkę co też robimy i Ty narzekasz.
Walczymy z trzykrotnie liczniejszym przeciwnikiem a Ty chcesz nam mówić jakich to środków w tej walce możemy używać. Wogóle na jakiej podstawie ? Czujes za plecami jakiegos boba, bobiego czy jak tam zwali tego kolesia i to daje Ci tą niesamowitą moc mówienia nam co możemy ?
Powiedział bym Ci gdzie możesz sobie włożyć swoje uwagi i ile są warte ale dostał bym znowu warna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej