Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka

<< < (44/91) > >>

Kombat:

--- Cytat: mrtmartini w Marca 05, 2010, 08:25:02 ---Nie rozumiem Cię.  Wg mnie EVE jest grą nastawioną na walkę co też robimy i Ty narzekasz. 
Walczymy z trzykrotnie liczniejszym przeciwnikiem a Ty chcesz nam mówić jakich to środków w tej walce możemy używać.  Wogóle na jakiej podstawie ?  Czujes za plecami jakiegos boba, bobiego czy jak tam zwali tego kolesia i to daje Ci tą niesamowitą moc mówienia nam co możemy ?
Powiedział bym Ci gdzie możesz sobie włożyć swoje uwagi i ile są warte ale dostał bym znowu warna.

--- Koniec cytatu ---
Widzisz nie rozumiemy się. Ja nie narzekam że walczycie, uważam że fajnie że macie wesołe pew pew i wszyscy są happy. Nie mówię wam co możecie a czego nie, nie mam ani nie uzurpuje sobie do tego żadnego prawa. Uważam jedynie, że ideologia jaka została do tego dorobiona jest niezgodna z prawdą i tyle. Przedstawianie Sys-k jako zdrajcy i to jako powód resetu a teraz agresji na jego tereny jest po prostu naciągane. Nie twierdze że Liam był świetnym partnerem bo nie był i poniekąd rozumem frustrację liderów SW jego zachowaniem, ale patrząc obiektywnie ciężko ocenić to jako powód wjazdu w jego sov a tak w chwili obecnej wygląda sytuacja.

@Sammani dlaczego uważasz że osoby z Twojego sojuszu nie powinny wyrazić swojego zdania na tym forum o całej tej sytuacji? Przecież mogą się ze mną nie zgadzać i przedstawić swoje argumenty w tej dyskusji.

Auenarel:

--- Cytat: Kombat w Marca 04, 2010, 23:25:19 ---.
.
.
.
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

--- Koniec cytatu ---

nie wiem czemu Sotharr wyciol mojego posta keidy zarzucalem kombatowi, ze wyrwal z kontekstu moje slowa, ktore dotyczyly sytuacji gdy SE chcialo roamowac IT bez sovwara

[mod]Twój post zawierał niesympatyczną wycieczkę osobistą, dlatego został usunięty. — Soth[/mod]

Sammani:

--- Cytat: Kombat w Marca 05, 2010, 08:42:34 ---@Sammani dlaczego uważasz że osoby z Twojego sojuszu nie powinny wyrazić swojego zdania na tym forum o całej tej sytuacji? Przecież mogą się ze mną nie zgadzać i przedstawić swoje argumenty w tej dyskusji.

--- Koniec cytatu ---

Poniewaz sa bardzo kiepskimi posterami i daja sie beznadziejnie trollowac.

Kombat:

--- Cytat: Sammani w Marca 05, 2010, 09:09:09 ---Poniewaz sa bardzo kiepskimi posterami i daja sie beznadziejnie trollowac.

--- Koniec cytatu ---
Wydawało mi się że trollowanie jest w innym dziale na tym forum. Tutaj była dosyć ciekawa dyskusja o polityce.

Nitefish:
No właśnie całe to narzekanie wychodzi od Covenu. Chcecie się bić to się bijcie, a wy od razu zarzucacie innym, że walka będzie nie równa bo duże alianse się na Was rzucą itp. Nikt się na Was nie rzucił i zapewne nie rzuci bo centralnie nie ma po co.

Faktycznie, dorabiacie jakąś ideologie i dramę tam gdzie jej nie ma. Co do polityki to jest niestety (a może stety) nieodłączną częścią Eve.
Jej niewłaściwe lub nieudolne prowadzenie prowadzi właśnie do sytuacji, że ktoś może się Wam wtrącić tam gdzie nie powinien.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej