Eve Online > CR - Archiwum

[ROMEK] Liga Polskich Roamow

<< < (2/9) > >>

Orli1983:
bardzo chetnie tylko pytanie na jakich zasadach? dostep do stacji? byly by jakies standy? czy mozna bylo by pokrebirzyc na paskach w wolnych chwilach by zapracowac na shipy do walki?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Orli1983 w Marzec 01, 2010, 17:52:53 ---bardzo chetnie tylko pytanie na jakich zasadach? dostep do stacji? byly by jakies standy? czy mozna bylo by pokrebirzyc na paskach w wolnych chwilach by zapracowac na shipy do walki?

--- Koniec cytatu ---

Na zasadach takich, ze robimy korpa, a korp wchodzi do covenu. Wiec oczywiscie bedzie dostep do stacji. Na czas bytnosci w covenie korp przyjmuje wszelkie zasady obowiazujace w aliansie. Jezeli chcesz kerbirzyc, to mysle ze Esoteria nie bedzie najodpowiedzxnijeszym do tego miesjcem w najblizszych dniach :)

Deaell Portt:
Z tego co wiem 2-3 polskie korporacje pirackie jak juz ktos nadmienil leca w srodku tygodnia do Esoterii. O standy molestowac Xeovar Stoner, Garon Motis. Zawsze tez mozna mnie zlapac. Co oferujemy:
- jest non stop zalozona flota, ktora lata i rozwala cele. Logujesz sie, wchodzisz na tsa, wchodzisz do floty i lecisz napierd....
- teampseak 3
- transport (osobiscie wsiade w jfrachta i wam przewioze za free stuff jak bedzie trzeba)
- dostep do stacji oczywiscie tez bylby
- z farmieniem tez nie byloby problemow: wiekszosc systemow ma upgrade do 5 military, malo kto z nas teraz farmi bo sa lepsze rzeczy do robienia.
A jak juz na tsie nas poznacie to sami zobaczycie, ze ogniem nie ziejemy i niewinnych dziewic nie zjadamy  :coolsmiley:

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 01, 2010, 17:38:30 ---Nie wiem, co tam znwou nawypisywales, ale napewno nie spelnia tego warunku. Wiec prosze, opusc ten temat. Dziekuje.

--- Koniec cytatu ---

Nie chce flejmic, ale niezly attention whore jestes.

CATfrcomCheshire:
Odpowiadajac na pytania, ktore dostaje in-game:

Jak dlugo bedzie korp istnial - nie wiem, pewnie dotad, dokad ktokolwiek bedzie chcial w nim latac.

Czy bedzie przymus CTA - nie, nie bedzie, bez przesady.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej