Eve Online > CR - Archiwum
[ROMEK] Liga Polskich Roamow
[I-DEA] Squilo:
--- Cytat: BuNaK w Marzec 05, 2010, 09:34:51 ---czyli teraz wygląda na to ze około 680 polaków będzie walczyć również z około 300tką innych (Radio Maryja + BUFU). Proponuję aby BUFU i Radio maryja wyszło z swoich ally i aplikowało do C0venu :2funny:
--- Koniec cytatu ---
bueheheh.... naprawdę dobry żarcik...
mi tutaj wygodnie i ja nie widzę różnicy do kogo strzelam, wyznaje zasadę NBSI (not blue, shoot it)... jak z resztą większość corpow w 0.0...
Deaell Portt:
--- Cytat: Squilo w Marzec 06, 2010, 10:42:10 ---bueheheh.... naprawdę dobry żarcik...
mi tutaj wygodnie i ja nie widzę różnicy do kogo strzelam, wyznaje zasadę NBSI (not blue, shoot it)... jak z resztą większość corpow w 0.0...
--- Koniec cytatu ---
No i nikt z c0ven ci niczego nie zarzuca. Kolega bunak jest z Yarr. Poza tym ja tez lubie strzelac do moich ex-korpowiczow od ktorych odszedlem bo uwazalem ten korp za karebirski. No, ale widze, ze w koncu cos tam sie zmienilo i zrozumieli po co gra sie w ta gre >:D. Shadow Kitten solujacy dramiela to nie myslalem, ze dozyje tego dnia o7 . Jeszcze troche i moze zobacze roamujace gangi Rydza, albo jakies def gangi w ich wykonaniu.
PS. NBSI = not blue shoot instantly
NRDS = not red dont shoot
Nawigacja
Idź do wersji pełnej