Eve Online > Tyrannis
Devblog: Zmiany w teksturach i nowy Skorpion
Gregorius:
Nareszcie ta paskuda będzie przypominać skorpiona! Hurraaa :))
A mnie takie zmiany się podobają ;) Też chciałbym sobie pokolorować shipka ^_^. Logo ally na okręcie było kiedyś rozważane w przypadku wychodzenia dodatku (nie pamiętam jakiego) - wszyscy wtedy spekulowali, czy wejdzie ten feature, czy nie [Red Alliance Viator anyone?]
Ja się nie mogę doczekać, aż wejdzie Dust i będą dropshipy. Bo muszą być, prawda ?
Kara Mon:
Ja sie nie dziwie ze nie ma mozliwosci dowolnej zmiany kolorow okretow . Logo Alliancu to jeszcze pol biedy , klient dostaje juz teraz wystarczajaca ilosc informacji zeby takie logo umieszczac na statkach ktore sa w przestrzeni , za to dowolne malowanie okretow juz oznacza albo po kazdym DT paczke danych do sciagniecie o kolorach , albo dodatkowe obciazenie dla serwera ktory musialby wysylac do kazdej osoby na gridzie/w systemie informacje o ilosci rozowych serduszek i slodkich misiaczkow na kadlubie okretu kazdego gracza. To juz moglo by byc dobra pozywka dla tych co propaguja haslo walki z lagiem zawsze i wszedzie , ale z drugiej strony ludize przestali by winic za laga nowe planety :2funny:
SokoleOko:
Można zacząć od tego, że custom painting dotyczyłby statków własnego ally. Czyli - wchodzi do korpa, zasysa dane i voila, widzisz nowe malowanie swojego statku. Natomiast nie widziałbyś malowań wrogów, co można byłoby zaimplementować później.
Racjel:
To że będą poprawiać wygląd graficzny jest oczywiste, a to ze komuś nie pasuje to raczej producentom nie przeszkadza. W końcu na pewno mają jakąś wizję dalszego rozwoju gry, no i nie dla wszystkich graczy te same rzeczy są najważniejsze.
Doom:
* Doom przegląda adressbook zastanawiając się któremu milicjantowi caldari dać zarobić za dostarczenie scorpiona...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej