Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
[NF] Masa Huku:
gdyby ktoś potrzebował mam na zbyciu klucz do bety, wysłać wiadomość ;)
gosti:
A kiedy te czolgi ruszaja na dobre?
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Kara Mon w Sierpień 13, 2010, 08:16:51 ---Taki urok gry, gasienice odpadaja w najmniej odpowiednim momencie :p , mi w a-20 odpadaly od byle zadrapania a jak wiadomo ze lekki czolg ktory stoi to cozlg zniszczony.
--- Koniec cytatu ---
To glownie dla tego ze prawie kazdy strzela odlamkowymi bo penetracja sie prawie nie liczy przy he tylko raw damage. Takiego pz3 musze trafic z hetzera 3 razy srednio niezaleznie od dziala jesli strzelam zwyklymi ap. HE czesto sciaga t3 t4 i niektore t5 jednym pociskiem albo dwoma. Przy premium ammo strzal z tylu czy z boku to w jakis 70% przypadkow instagib.
Kara Mon:
too late we are all playing tanks now!
Himmelsdorf is the new delve now!
haha musialem to wkleic, comment z SHC na temat nowego blogu "need for speed" ;D
magni:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Sierpień 13, 2010, 12:21:55 ---To glownie dla tego ze prawie kazdy strzela odlamkowymi bo penetracja sie prawie nie liczy przy he tylko raw damage. Takiego pz3 musze trafic z hetzera 3 razy srednio niezaleznie od dziala jesli strzelam zwyklymi ap. HE czesto sciaga t3 t4 i niektore t5 jednym pociskiem albo dwoma. Przy premium ammo strzal z tylu czy z boku to w jakis 70% przypadkow instagib.
--- Koniec cytatu ---
lekkim wozom gasiennice spadaja bo kazdy rozgarniety gracz widzac lighta wali tylko po gasiennicach i nie ma znaczenia czy z ap czy z he, ja np wale tylko z ap i tez rozwalam im podwozie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej