Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Kara Mon:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2010, 11:56:22 ---Tak z ciekawości - czy w WoT nie ma ryzyka, że po będą IwinButtony, czyli jedynie słuszne czołgi dla danego drzewka, a ludzie pracujący na te czołgi będą robili za mięso armatnie?
--- Koniec cytatu ---
Niby tak jest juz , lepszy czolg jest po prostu lepszy ale troche mi to eve przypomina, niby t-44 jest lepszy od t-34 ale jak go dopadna 2 albo 3 t-34 to i tak wiele sam nie zdziala. Duzo zalezy od koordynacji wlasnej i rpzeciwnika, taktyki, ilosci i jakosci artyleri, umiejetnosci tank destroyerow (bo np samotny td to tylko ofiara chyba ze ma fart i trafi w rozpedzony med tank , jak ich bedzie 2 czy 3 blisko siebie to juz bardzo ciezko ugryzc ).
Porownuje do eve bo teoretycznie w Eve t3 sa mocniejsze niz t2 ale jednak dobrze zorganizowana grupa t2 potrafi duzo namieszac, t1 tez od czasu do czasu poszeleje jesli fc ma troche rozumu i dobrze rozplanuje cala akcje . W WoT jest podobnie , na najlepsze czolgi trzeba czasu i pieniedzy. Taki Maus niby win button ale 2 czy 3 destroyery wparte artyleria zrobia mu z dupy jesien drugiej wojny swiatowej :P
lastverb:
--- Cytat: Kara Mon w Sierpień 11, 2010, 12:29:29 ---bo np samotny td to tylko ofiara chyba ze ma fart i trafi w rozpedzony med tank
--- Koniec cytatu ---
nadal auto-aim? jezeli czolg nie orbituje cie na 1-3m to nawet kv zdejmuje takie jak leci (przy 107m to instadead dla wszystkich lekkich poza a20/leo)
Rabbitofdoom:
Jak td jest sam to d nie td jest. W zasadzie kazdym td od t3 mozna juz cos podzialac najwazniejsze to nie bawic sie z bliska jesli sie da. Nic tak nie poprawia humoru jak sprzatnac jakiegos biedaka z polowy mapy. Jeszcze jak by destroyerom nie odpadaly gasienice z byle powodu, bo jakos z punktu widzenia balansu to do mnie nie przemawia.
Hellbright:
Ja grajac panzerami,co dostane strzal - to w gąsienice. Nie ma to jak czekac na rozwalke, bo tylko wieza sie obraca...Z drugiej strony sam strzelam w gasienice lub dzialo...
Juz nie pamietam jaka gra mnie tak wciagnela, WoT jest zajebisty po prostu. Nie wiem czy byly linki - http://www.youtube.com/watch?v=5u5mUHIt4IE&feature=player_embedded i http://www.youtube.com/watch?v=hV3cEGCGTR0&feature=related
Kara Mon:
Taki urok gry, gasienice odpadaja w najmniej odpowiednim momencie :p , mi w a-20 odpadaly od byle zadrapania a jak wiadomo ze lekki czolg ktory stoi to cozlg zniszczony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej