Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (36/130) > >>

Straszny:
zawsze to jakiś bajerek wizualny... jak rozumiem bedą też naklejki różne i oznaczenia do oklejania swoich sprzętów, ale przygotowane z puli przez Autorów... fajne choć nie tak fajne jak możliwość ręcznego malowania.

camo i tak nie ma znaczenia praktycznego przy obecnym systemie podświetlania znakiem pojazdu  (chyba żeby autorzy wprowadzili system analizy otoczenie vs założony typ kamuflażu i zmniejszenie szansy na wykrycie pojazdu przez wroga)

Pewnie dadzą graczom znaki dywizyjne do oklejenia pojazdów... (ciekawe co z formacjami pancernymi SS? Pewnie bedą z tego wykluczone).

Soulscream:

--- Cytat: Scaryman w Sierpnia 29, 2010, 22:59:07 ---zawsze to jakiś bajerek wizualny... jak rozumiem bedą też naklejki różne i oznaczenia do oklejania swoich sprzętów, ale przygotowane z puli przez Autorów... fajne choć nie tak fajne jak możliwość ręcznego malowania.

camo i tak nie ma znaczenia praktycznego przy obecnym systemie podświetlania znakiem pojazdu  (chyba żeby autorzy wprowadzili system analizy otoczenie vs założony typ kamuflażu i zmniejszenie szansy na wykrycie pojazdu przez wroga)

Pewnie dadzą graczom znaki dywizyjne do oklejenia pojazdów... (ciekawe co z formacjami pancernymi SS? Pewnie bedą z tego wykluczone).

--- Koniec cytatu ---

Wszelkie nawiazania do nazistowskich symboli sa zakazane i sa banowane z miejsca.

Straszny:
zauważyłem (jestem na to wyczulony) jak szybko znikają nicki z 8...8, 88, SS itd ale mi chodziło raczej o coś w stylu:
http://klub.chip.pl/krzemek/godla2.htm#ss
godła dywizyjne, które chyba jednak być powinny (właśnie jako naklejki), w końcu np Tigery Królewskie i wiele wyższych modeli na zachodnim froncie wogóle nie występowało poza jednostkami pancernymi SS.

w sumie mała rzecz, moje zainteresowanie wynika raczej z historii niż z samej gry, bo czy godła jednostek pancernych bedą czy nie - gra i tak jest świetna i prawdopobnie  odniesie olbrzymi sukces.

Soulscream:

--- Cytat: Scaryman w Sierpnia 30, 2010, 01:57:20 ---zauważyłem (jestem na to wyczulony) jak szybko znikają nicki z 8...8, 88, SS itd ale mi chodziło raczej o coś w stylu:
http://klub.chip.pl/krzemek/godla2.htm#ss
godła dywizyjne, które chyba jednak być powinny (właśnie jako naklejki), w końcu np Tigery Królewskie i wiele wyższych modeli na zachodnim froncie wogóle nie występowało poza jednostkami pancernymi SS.

w sumie mała rzecz, moje zainteresowanie wynika raczej z historii niż z samej gry, bo czy godła jednostek pancernych bedą czy nie - gra i tak jest świetna i prawdopobnie  odniesie olbrzymi sukces.

--- Koniec cytatu ---

Niestety czy stety czegos takiego nie bedzie, godla SS wciaz sa godlami SS co jest zwiazane z nazizmem. Moim zdaniem gra bedzie gwozdziem do trumny unikalnosci eve online i jej monopolu na mape polityczna. Alliance/Clan war beda naprawde swietne.

JimmyBrownie:
Ma być walka o teren i "mapa" w WoT? :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej