Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Soulscream:
--- Cytat: Scaryman w Sierpnia 29, 2010, 19:46:21 ---a słuchajcie, mam takie pytanko
wiem ze mozna customować sobie swoje pojazdy, własny kamuflaż itd, ale widze je tylko lokalnie
czy w pełnej grze będzie sposób na ładowanie customizowanych malowań na serwer tak żeby wszyscy je widzieli ?
Takie bajerki mogą być dodatkową super zabawą w naszych wirtualnych blaszakach (tego mi zresztą bardzo w EVE brakowało)
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie bedzie takiego czegos. Wszystko bedzie premoderowane przez wargaming.net i dotyczy to tylko logotypow. Skorki mozesz sobie sam farbowac jak znasz sie troche na photoshopie i bedzie to tylko lokalnie na Twoim komputerze widoczne.
--- Cytat: Hellbright w Sierpnia 29, 2010, 21:23:11 ---Podobno retail ma być na jesieni, padały takie daty jak październik. Ale wiadomo jak to jest. Z tego co piszą devsi wynika, że beta RU jest faktycznym polem treningowym, a wersje EU to "demo" bardziej niż beta.
--- Koniec cytatu ---
Nie znana jest jeszcze data wydania. Wszystkie ploty byly napisane przez uzytkownikow forum. EU closed beta przeszla w International closed beta. Jak napisalem wczesniej wargaming chce wydac dopracowany produkt. Rosyjska wersja tej gry poszla live tak wczesnie ze wzgledu na zoobowiazania finansowe z gry (preordery).
Doom:
--- Cytuj ---czy w pełnej grze będzie sposób na ładowanie customizowanych malowań na serwer tak żeby wszyscy je widzieli ?
Takie bajerki mogą być dodatkową super zabawą w naszych wirtualnych blaszakach (tego mi zresztą bardzo w EVE brakowało)
--- Koniec cytatu ---
stawiałbym na to że to bedzie ficher z gatunku premium
Edit Soul odpowiedział.. jak to pisałem
Terion:
Ostatnio jako na 1 kompie mam odpalonego wot, a na 2 komuniaktory, gg, thunderbirda etc. Na kompie z wot nawet skaner wylaczony - raczej wykluczam gryzienie sie z innymi aplikacjami. Ogolnie EU sie sypal dosc mocno, ale na RU to mam masakre.
Nie wiem moze czas na reinstalke systemu ...
Doom:
Zawsze jako potencjalny winny zostaje isp
Gizmo79:
Z tego co słyszałem ma być parę zestawów skór dla każdego czołgu (leśne, miejskie, zimowe, podwodne itp.), ale tak żeby zrobić sobie camo samemu i każdy mógł je widzieć to już nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej