Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Straszny:
a słuchajcie, mam takie pytanko
wiem ze mozna customować sobie swoje pojazdy, własny kamuflaż itd, ale widze je tylko lokalnie
czy w pełnej grze będzie sposób na ładowanie customizowanych malowań na serwer tak żeby wszyscy je widzieli ?
Takie bajerki mogą być dodatkową super zabawą w naszych wirtualnych blaszakach (tego mi zresztą bardzo w EVE brakowało)
Terion:
Heh z tym wywalaniem to chyba moj lokalny problem.
Na inncyh kompach z xp (slabszych i lepszych) tego nie stwierdzilem ot raz na ruski rok cos wywali. Dzis na ruskim wywaalo mnie w sumie z 80% walk - znaczy albo exit battle powodowal wylacznie sie aplikacji, albo po skonczneiu bitwy esc to garage ... masakra ale coz zrobic.
Nie wglebialem sie dokladnie w temat ale sa jakies info na okres trwania kolejnych testow ? Bo szczerze robic po raz kolejny od zera po full wipe bedzie troche glupkawom jak sie czlowiek przyzwyczai do swoich zabawek. Noi kiedy to w koncu u nas ruszy ?
Kira Korpii:
Tez doswiadczylem tego problemu z exit battle do windowsa zamiast garazu, nie mam pojecia od czego to zalezy, ale zauwazylem ze to seriami sie zdarza po czym dziala dluzszy czas normalnie.
Hellbright:
--- Cytat: Terion w Sierpnia 29, 2010, 20:14:21 ---Nie wglebialem sie dokladnie w temat ale sa jakies info na okres trwania kolejnych testow ? Bo szczerze robic po raz kolejny od zera po full wipe bedzie troche glupkawom jak sie czlowiek przyzwyczai do swoich zabawek. Noi kiedy to w koncu u nas ruszy ?
--- Koniec cytatu ---
Podobno retail ma być na jesieni, padały takie daty jak październik. Ale wiadomo jak to jest. Z tego co piszą devsi wynika, że beta RU jest faktycznym polem treningowym, a wersje EU to "demo" bardziej niż beta.
Gainax:
moze innym programom przeszkadza WoT? spróbuj z samym odpalonym WoT'em
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej