Eve Online > NoobGarten

Postać do pvp

<< < (3/4) > >>

Crux:

--- Cytat: Nazgu Urail w Lutego 06, 2010, 14:23:49 ---Rozumiem, pytanie tylko jaki styl gry spodoba mi się w 100%, żebym potem nie musiał marnować masę czasu na tak owego crossa :)

--- Koniec cytatu ---
Gallente- drony, armor tank, potężny wygar niestety na bardzo krótki dystans, raczej mało mobilni
Caldari- jammery, rakiety, średni dystans, powolni
Amarr- duży wygar i dobry zasięg, armor tank- powolni(z kilkoma wyjątkami) ale nadrabiają to świetnym zasięgiem, świetne duże statki do pvp
Minmatar- mobilność i szybkość, niezły wygar, moim skromnym zdaniem najlepsze medium i small statki do pvp(oraz pokrewne im frakcyjne np. angel- dramiel, cynabal)

--- Cytat: Nazgu Urail w Lutego 06, 2010, 14:23:49 ---Jestem w Unseen Acadamy ale w związku z tym mogę chyba nadal tu zadawać pytania? ;>

--- Koniec cytatu ---
Nie znam wszystkich członków tej korporacji zwłaszcza, że jest liczna i ma sporą rotację ludzi. W profilu użytkownika na tym forum jest coś takiego jak rubryka z nazwą aktualnej korporacji lub sojuszu(wypełnienie jej chyba jest obowiązkowe).

Shaila Er:

--- Cytat: Nazgu Urail w Lutego 06, 2010, 14:23:49 ---Rozumiem, pytanie tylko jaki styl gry spodoba mi się w 100%, żebym potem nie musiał marnować masę czasu na tak owego crossa :)

--- Koniec cytatu ---

Tym bardziej osoby, które odpowiadają na Twoje pytania, nie są w stanie tego określić  :P A prawda jest taka, że jeżeli rzeczywiście polubisz pvp, to i tak prędzej czy później zaczniesz skilować kolejną rasę, nie będziesz ograniczać się tylko do jednej.

Crux:

--- Cytat: Shaila Er w Lutego 06, 2010, 14:58:35 --- prędzej czy później zaczniesz skilować kolejną rasę, nie będziesz ograniczać się tylko do jednej.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, każda z 4 ras ma jakieś statki, które nie mają swoich odpowiedników wśród sprzętu innych lub tak przewyższają swoje odpowiedniki, że zaczynamy robić skille aby tym latać.
Ja sam wyskillowałem cruisery gallente tylko dla 2 statków. Moim zdaniem najwięcej zyskasz robiąc cross amarr/minmatar.

Ciupek:
gram  w ta gre dosyc dlugo moze nie widzialem zbyt wiele ale wiem jedno kazda rasa jest ok, kazda rasa nadaje sie do pvp, kazda rasa ma statki ktore u innych brak i kazdy statek ma unikalne dla siebie "zdolnosci" jak juz wczesniej mowili przedmowcy .... pvp to nie tylko rasa ale zaskakiwanie przeciwnika, ale o tym przekonasz sie dopiero jak zaczniesz grac :)  ja wybralem ammara poniewaz podobaja mi sie ich statki ( wyglad )  :angel:

eX:
Ja napiszę to co pisałem już wiele razy - wybierać rasę z czysto fabularnych powodów! :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej