Eve Online > NoobGarten

Postać do pvp

(1/4) > >>

Pavlo:
Tak jak w tytule chce się dowiedziec jak stworzyć idealna postać do pvp czyli jaka rasa bloodline, co skillowac itp.

Kara Mon:
Rasa - bez znaczenia
Bloodline - bez znaczenia

co skilowac - tutaj zaczynaja sie schody, bo nie wiem co cie interesuje, czy latanie dreadnoughtem czy interceptorem a moze jakis ewar. Ja sugeruje dolaczenie do Unseen academy, tam ci wytlumacza co i jak i dlaczego w Eve nie ma najlepszej postaci i okretu do pvp.

Soulscream:
Amarr kropka

Loc0:
Jesli chcesz sie czegokolwiek dowiadywac to zacznij od funkcji "search" na forum. Mozesz potraktowac to jako ostrzezenie :).
Nie ma najlepszej rasy, bloodline itd itd. Najczesciej uzywane w pvp sa shipy amarrskie i minmatarskie. Oba wymagaja wiekszych ilosci sp niz gallente lub caldari.

Nazgu Ura il:

--- Cytat: Kara Mon w Lutego 06, 2010, 11:12:30 ---Rasa - bez znaczenia
Bloodline - bez znaczenia

co skilowac - tutaj zaczynaja sie schody, bo nie wiem co cie interesuje, czy latanie dreadnoughtem czy interceptorem a moze jakis ewar. Ja sugeruje dolaczenie do Unseen academy, tam ci wytlumacza co i jak i dlaczego w Eve nie ma najlepszej postaci i okretu do pvp.

--- Koniec cytatu ---

A jest może gdzieś opisane czym cechuje się gra danym statkiem, jakie maja zadania podczas PvP?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej