Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
amra:
Bazz a ty ciagle swoje. Tysiac razy geneza tego konfliktu byla przerabiana, a ty dalej wymyslasz teorie spiskowe.
CVA sobie bylo i bronila ich neutralnosc, ale postanowili sie skumac z goonsami i teraz placa cene za to. Tak jak wsciekly pies ktory ugryzl pana zostaje uspiony, tak CVA tez zostanie uspione. Koniec bajki.
MightyBaz:
--- Cytat: Kane McCallan w Lutego 27, 2010, 08:58:18 ---Bazz a ty ciagle swoje. Tysiac razy geneza tego konfliktu byla przerabiana, a ty dalej wymyslasz teorie spiskowe.
CVA sobie bylo i bronila ich neutralnosc, ale postanowili sie skumac z goonsami i teraz placa cene za to. Tak jak wsciekly pies ktory ugryzl pana zostaje uspiony, tak CVA tez zostanie uspione. Koniec bajki.
--- Koniec cytatu ---
wez mnie nie rozsmieszaj, a co mieli napisac oficjalnie, ze chca zarobic duza kase?
Akurat idealnie się złozyło...polityka goonsomanii zaskoczyła jak należy.
edit: CVA nie ma wyjścia - jak zapłaci komuś za wsparcie, wtedy dopiero zacznie się prawdziwa wojna, kto wie...może GW mk III
SokoleOko:
Na razie CVA + kumple tracą 3 z 4 dróg do hiseca.
MightyBaz:
--- Cytat: SokoleOko w Lutego 27, 2010, 14:37:26 ---Na razie CVA + kumple tracą 3 z 4 dróg do hiseca.
--- Koniec cytatu ---
tia, wiem...własnie straciłem kitsune i poda z +5 implami na gejcie do misaba [na alcie ofc], bo intel nic nie mowil o bablach i hicach
Val Heru:
--- Cytat: Mighty Baz w Lutego 27, 2010, 14:45:05 ---tia, wiem...własnie straciłem kitsune i poda z +5 implami na gejcie do misaba [na alcie ofc], bo intel nic nie mowil o bablach i hicach
--- Koniec cytatu ---
szpiegujesz dla covenu czy cva? moze dla obu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej