Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (72/105) > >>

MightyBaz:

--- Cytat: Val Heru w Lutego 27, 2010, 15:27:50 ---szpiegujesz dla covenu czy cva? moze dla obu

--- Koniec cytatu ---

jak przez rok zbierasz shipy to pozniej jest problem z przewieziem wszystkiego. W Provi zostalo mi ok 30 shipow plus masa modow, zachcialo mi wystawiac teraz na market :( , no bez sensu wtopilem

Trico:
dziś miałem staklowanego jf, jebane pierdolone jamy na posie weszły 20 sekund za wcześnie

Atlas oficjalnie otwiera sezon wędkarski w Provi

edit: teraz capsy w coś strzelają ale nawet nie wiem w co i poco
//me smells technetium

Venzon 2003:

--- Cytat: Mighty Baz w Lutego 27, 2010, 08:30:14 ---tak się zastanawiam, dlaczego AAA/Atlas/UK/ icotylko jednak eskaluje konflikt w tym regionie.

--- Koniec cytatu ---

AAA maja swoje wiadome powody natomiast Atlas jest w provi z nudow dla potencjalnych bitek, ktore jak widac po KB juz sie dzieja.  Nie bedziemy claimowac czy wynajmowac provi poniewaz mamy od tego insmother i wicked creek. Tbh nie bardzo nas interesuje co sie stanie z provi, jak tu sie skonczy wojna to polecimy pewnie orac polnoc once again  :knuppel2:

SokoleOko:
Wczoraj (sobota) Sylph zaliczył ostateczne failcascade - większość korporacji wyszła lub została wykopana z aliansu, zostały trzy korpy i setka ludzi, spadł sov w czterech systemach, z których kluczowy został przechwycony przez Ushra'Khan, dzięki czemu mamy już "ścieżkę" łączącą nasz dom z 9UY-.

Zaraz oranie stacji w Y-MP  :diabeł:

Zsur1aM:
http://www.youtube.com/watch?v=lQkyx1QNPVY#
 ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej