Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Luisa:
--- Cytat: Scaryman w Lutego 05, 2010, 09:13:44 ---kurde ludzie - obudzcie się z tych fantazji - wiesz Baz co sie czyta Twój post to jeden bardziej nietrafiony od drugiego, SOV war oznacza że po rozstawieniu wszystkim itemów trzeba je zniszczyc O PORZE WYBRANEJ PRZEZ PRZECIWNIKA.
O tej porze przyleci AAA albo inna flota SUperfriends ze swoimi capitalami i super-capitalami, przyleci teraz, przyleci za rok. Provi tracicie na zawsze, tym bardziej że sami wystawicie max 100 BSow a za miesiąc nie będzie już żadnego holdersa z Wami. Czyli na obecne realia EVE siły śmiesznie małe
btw: Jescze 2 tygodnie temu twierdziłeś że CVA ma wyjatkowo duże doświadczenie w używaniu flot BSów, klasyfikowałeś siłę CVA z sojusznikami jako samodzielny super-blok.... wyszło że o współczesnym pvp nie macie pojęcia a capitalową bitwe przegraliście 150 DO ZERA. Nigdy w historii EVE żaden najbardziej lamerski failujący sojusz nie przegrał w taki sposób bitwy.
CVA za 2 miesiące będzie miała mniej niż 50% stanu osobowego i z trudem da rade większym korpom pirackim z lowseca, czym szybciej sobie to uświadomicie tym lepiej dla Was. Trzeba było negocjować z AAA....
--- Koniec cytatu ---
miałem coś pisać... ale Scary mnie wyręczył ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Scaryman w Lutego 05, 2010, 09:13:44 ---Jescze 2 tygodnie temu twierdziłeś że CVA ma wyjatkowo duże doświadczenie w używaniu flot BSów,
--- Koniec cytatu ---
No jeśli za doświadczenie liczyć wystawienie 80 RR BS-ów na 40 BC-ków z paroma logistykami, to fakt.
sneer:
a ja nie chcę żeby Baz się teraz obudził i przerwał
może jestem sukinsynem ale ten wątek mi się w obecnym kształcie zajebiście podoba >:D
- tak na oko jest jeszcze funu na 2 tygodnie - potem wątek zacznie zamierać bo będzie pozamiatane w provi na tyle że się zrobi nudno i jednostronnie
Ezachiel:
Gwoli małego wyjaśnienia - Sojusz Stain Empire powstał w pierwszym tygodniu EvE jako nieformalne zrzeszenie korpów, prowadzony przez MASS-a. Wiem, bo byłem przy tym i tam, w tym czasie :) Formlanie mechanika wprowadziła dostep do sojuszu dopiero pozniej. Ale pomiędzy rokiem 2003 a 2004 już istaniało wiele sojuszy w 0.0 zgrupowanych w zrzeszeniach korporacji, i juz były walki :)
CVA jest małodszym sojuszem niż Stain Empire. Niestety, błędem SE było usadowienie się w STAIN, i w wyniku zmian developerskich w EVE ( zmiany kamyków na beltach - podstawa zyskow na poczatku ) npc stacje itd ... SE nie było nigdy tak duże i bogate jak BoB itp.
@CVA
Kiedys, w zamierzchłych czasach Uo grałem w gildi RPG jako ork, gralismy na trammel, i mielismy wieczną wojnę z gildią strażników, elfów itd ... co pare dni był event polegajacy na tym że szefowie gildi robili ustawkę, na ustawce odbywałey się walki orków z ludzmi, elfami itp ... pozatym, czasem straznicy wpadali spacyfikowac orków, a orki ukraś żarcie z osady ludzi. Czasem napadalismy ludzi w kamieniłomach, czasem oni nas w jaskiniach i było zajefajnie. CVA jako delkrarujacy się RPG sojusz nie potrzebuje wcale do trwania null, wystarczy że wykożystaja obecna mechanikę w EvE do tego by bawić się RPG nie tylko w backgroundzie ale i ogólnie, a EvE teraz już daje takie możliwości ...
Powodzenia CVA, może szczeście was nie opusci do końca.
Hastrabull:
Kiedys Stain Empire nazywało się Stain Alliance, jesli mnie pamiec nie myli i lali sie przede wszystkim z Curse Alliance.
Obydwa sojusze w tamtym czasie byly 'nieformalne' inaczej mowiac, nie bylo mechaniki sojuszy, wiec wszystko opieralo sie o standingi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej