Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Straszny:
--- Cytat: Soulscream w Lutego 04, 2010, 18:20:26 ---CVA nie bylo naszym sojusznikiem :ugh:
--- Koniec cytatu ---
było tyle że nie "de iure" a "de facto" , stali się nim na zasadzie wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
wszyscy przeciez wiedzą o co chodzi. W sumie to CVA miało wyjątkowego pecha do przebiegu kampanii Delve War 3 i tego co się z Goonami i ich sojusznikami stało. Dużo sensowniejszym ruchem dla nich byłoby "cywilizowanie" npcowego 0.0 obok nich i potem ewentualnie "wyjście" na Cult of War i Gentelman-ów (patrząc już po wydarzeniach, co zawsze jest najprostsze ;) ).
amra:
--- Cytat: Scaryman w Lutego 04, 2010, 18:23:48 ---było tyle że nie "de iure" a "de facto" , stali się nim na zasadzie wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
wszyscy przeciez wiedzą o co chodzi. W sumie to CVA miało wyjątkowego pecha do przebiegu kampanii Delve War 3 i tego co się z Goonami i ich sojusznikami stało. Dużo sensowniejszym ruchem dla nich byłoby "cywilizowanie" npcowego 0.0 obok nich i potem ewentualnie "wyjście" na Cult of War i Gentelman-ów (patrząc już po wydarzeniach, co zawsze jest najprostsze ;) ).
--- Koniec cytatu ---
Scary Gentelemeni & CoW to renterzy Atlasu, co oznacza konflikt z Atlasem, na jedno by wyszlo :D
Jak juz by checli robic to robic "safe way" to musieli by sie wybrac dalej.
Soulless:
--- Cytat: SokoleOko w Lutego 04, 2010, 16:17:22 ---... reszta pakuje/wyprzedaje assety, ogólnie damage control na całego
--- Koniec cytatu ---
Ja na przykład skupuje assety, gdy mają dobre ceny.
W sumie nie robi mi to, czy będę miał w provi 200 czy 800 statków do walki, i czy będa dla mnie dostępne teraz, czy za 5 lat... poczekam :) co jak co ale na trwaniu CVA zna się najlepiej na serwerze ;)
Straszny:
to w sumie mit, wszyscy grający pare lat znają sie na tym tak samo, zmieniają sie nazwy ale przecież nie gracze za nimi. Czy CVA to będzie CVA za 10 lat, GS będzie Goonwaffe czy BOB, a sam BOB będzie IT czy cokolwiek .. .to dalej ci sami ludzie grający razem z tymi samymi celami.
Po prostu z różnych grup graczy CVA jest najmniej mobilne i najdłużej trzyma się jednej nazwy, czy to coś dobrego? Jeśli wykazuje taką zerową skuteczność jak wykazuje to nic dobrego. Gdyby lata trwania oznaczały lata doświadczenia w walkach, w taktyce czy w ilości supercapitali... ale tutaj to trwanie dla trwania. Ta wojna jest jak pobudka z bardzo głębokiego snu.. świat sie zmienił a CVA zaspało.
Zresztą btw - czy Stain Empire nie jest starsze od CVA?
Voulture:
Na pewno nie. SA moze, ale SE na pewno nie. PIE swoja droga ejst chyba jedna z najstarszych korporacji w grze w ogole. Top 10 czy cos.
Edit:
Dziwne, wg dotlana oba sojusze zostaly zalozone w 2004 roku tego samego dnia, cos tu jest nie tak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej