Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Hastrabull:
--- Cytuj ---From: Hunter GlobaGateways
Sent: 2010.01.26 15:10
To: Zenith Affinity,
GS anno 2010 forgot to pay their sov bill correctly…..
The current GS leadership conclusion by mittani is that they will instead of form up to fight, evac all assets to npc stations in delve or khandid versus the alternative, form all hands on deck and beat up IT and the hostiles
………………..
I am well aware that ZAF alone can not fight 450 people alone with rebellion on our side doing that, the logic is simple, ewac your stuff to empire, we have other solutions in mind already.
For your pvp ships, blow em up FIGHTING after you have put your assets secure in empire
Now:
ZAF will move on and make another chapter in its books in its near future as you secure your belongings, do so ASAP from ZAF stations. For your PVP loss, you will be reimbursed as always so you net loose almost nothing as always as long as you post on reimbursement thread on forum.
Everything will be reimbursed as long as you fly by ZAF FC and what he wants/calls for, I ask all FC to post their ops so i can keep track of what you have asked for of your fleet to do this right with the rapidly changing situation at hand so I dont miss anything.
And with that, welcome to another chapter to be in ZAF history over the years
Cheers gents
Hunter
--- Koniec cytatu ---
W skrocie, ZAF ewakuuje assetsy, zostawia statki PVP. Taki ruch zazwyczaj wykonuja sojusze przygotowujace sie do zakonczenia kariery w danym miejscu.
Khobba:
Loco, Scary, dzięki za normalne, sensowne odpowiedzi. Moja wypowiedź mogła wyglądać trochę jak flejm, ale serio, ja po prostu nie znoszę (przepraszam za wyrażenie ;) ) bufonady i braku dystansu. Przyznam, że pokładałem nadzieję w pszczółkach, ze trochę wam utrą nosa, ale chyba się przeliczyłem :buck2:
MrMaaX:
No i mamy NOL
19:59:23 Notify The Executives has claimed sovereignty in NOL-M9 on behalf of IT Alliance
Skeer:
--- Cytat: Khobba w Stycznia 26, 2010, 20:51:55 ---Loco, Scary, dzięki za normalne, sensowne odpowiedzi. Moja wypowiedź mogła wyglądać trochę jak flejm, ale serio, ja po prostu nie znoszę (przepraszam za wyrażenie ;) ) bufonady i braku dystansu. Przyznam, że pokładałem nadzieję w pszczółkach, ze trochę wam utrą nosa, ale chyba się przeliczyłem :buck2:
--- Koniec cytatu ---
LOL
Sorry, ale gdzieś Ty był przez ostatnie lata? Ciągle GS ucierał nam nosa - rozwiązał BOB-a, zablokował jego odrodzenie, zaspamował I1y tytanami, że nie mogliśmy nic zrobić. Potem znów to samo - wywrócili do góry nogami sens nowej mechaniki, siegując własne 49-, wynajęli CVA do odciągnięcia AAA (niewyobrażalne dla niektórych, ale tak, CVA zrzekło się w imię jakichś korzyści neutralności do GS). I ciągle bloby capsów, floody na localu.
Dla mnie to wszystko kwalifikuje do skreślenia tego sojuszu z mapki.
GS wywołuje emocje praktycznie tylko negatywne, nienawidzą go na południu, w NC, w PL/SOT, w dronkowie. Chyba tylko Rebelliony pójdą za pszczółkami na koniec świata :buck2:
Straszny:
oni grają w empire, nie czują bezpośrednio tej trzody i "stylu" gry by GS... więc z forum mają wrażenie "wszyscy uwzieli sie na biedne GS" tym bardziej że tylko 2(3) Polaków jest z GS aktywnych tutaj , a większość forumowiczów zwyczajnie goonów nie cierpi (jak i ja). Co dla gracza empire nie jest jednoznaczne z tym co sie dzieje w grze.. aczkolwiek powinno dawać do myślenia dlaczego całkowice rózne sojusze i korporacje tak samo reagują na info o problemach "pszczółek" (czyli banan na gębach :)).
@mystiq
jeśli piszesz to wyżej do mnie to se daruj te głupie teksty i cytowanie mnie - nie zamierzam na nie odpowiadać, jeszcze rozsądnej opinii w twoim wykonaniu nie widziałem, więc sorry - sensu na rozmowe nie widze żadnego. Tym bardziej że ze swoją starą tradycją wypowiadasz się o tematach o których nie masz pojęcia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej