Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (53/76) > >>

Khobba:

--- Cytat: Skeer w Stycznia 26, 2010, 21:11:25 ---stuff

--- Koniec cytatu ---
Siur - a im lepiej im szło, tym więcej było chestbeatingu z Waszej strony :) Przeczytaj jeszcze raz swojego posta - to wszystko kwalifikuje raczej do pomnika pod Jita 4-4, a nie do skreślania z mapy. Nawet Bruce nie napisałby lepszej propagandy sukcesu ;)

Anyłej, nie chcę być tu wciągniety w jakiegoś flejma i ubrany w buty, które na mnie nie pasują: tak naprawdę, jak napisał Scary, jestem z lowseca i mam to wszystko w dupie :)

Goomich:
A wracając do tematu: TPAR wzięte. TCU online, HUB się podobno instaluje.

OutFreejn:
 ;D O szczęśliwy dniu.

Skeer:

--- Cytat: Khobba w Stycznia 26, 2010, 21:26:27 ---Siur - a im lepiej im szło, tym więcej było chestbeatingu z Waszej strony :) Przeczytaj jeszcze raz swojego posta - to wszystko kwalifikuje raczej do pomnika pod Jita 4-4, a nie do skreślania z mapy. Nawet Bruce nie napisałby lepszej propagandy sukcesu ;)

Anyłej, nie chcę być tu wciągniety w jakiegoś flejma i ubrany w buty, które na mnie nie pasują: tak naprawdę, jak napisał Scary, jestem z lowseca i mam to wszystko w dupie :)

--- Koniec cytatu ---

Przerzucając na etymologię karcianą - chcesz im stawiać pomnik za to, że mają asy w rękawie (dosłownie) i w dodatku wyzywają i obrzygują innych graczy przy stole?

CMHQ_Widget:
Patrz Bruce, piszą o Was:

http://lfn.eve-on.net "Co poszło źle" :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej