Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (33/76) > >>

Alto Saotomeo:
Eno to nie lekcja fizyki tylko dajcie jakis update co sie dzieje  O0

Skeer:
Nic się nie dzieje.

Póki co wałkujemy CVA. GS jest szczęśliwy, cudem się wybronił przez porypaną mechanikę i teraz może sobie wysyłać małe stadka bomberów na wojnę w Provi  :)

A w nocy, gdy w końcu się zalogowałem do D-G, to jeszcze na localu przeczytałem dialog CVA i LFA o "counter-attack on HED and GE-". Uśmiałem się jak nigdy  :2funny:

Totalizator:
Znów mam wrażenie jakbym czytał posty sprzed dwóch-trzech tygodni tyle że o 49-. Provi to mocno rozbudowany region-forteca i jeżeli nie macie ochoty spędzić następnych 3 miesięcy strzelając w stacje nie osiągniecie nic bo jak tylko molle zaciągnie was znów do walki z nami to CVA wszystko odbije. Samo IT tymczasem usiłuje prowadzić walkę na punkty w 1-S reinforcując a to jump bridge a to highendy, z tego co wiem nic jeszcze nie zabili a walki przeniosły się do lowsecowego Sakht gdzie wczoraj Molle postanowił bawić się capitalami w docking games, w stacji bez repair services.

Straszny:
zaraz zaraz... jak to szło?
Do nowego roku nie będzie IT w Foutain ?   :2funny:

jestem przekonany że to Wam szybciej przyjdzie znużenie i spadek partycypacji niż bobitom. A tym razem żaden SPLOT/NC nie przyleci pomóc.

Moim zdaniem CVA nic nie odbije jeśli AAA zachowa się jak trzeba i 1-2 pierwsze próby potrakuje hot-dropem capitali i super-capitali, jak wszyscy wiemy CVA-holdersi nie mają totalnie ochoty na capitalową bitwe z ryzykiem utraty 100 dreadów itd. Więc takie walki przegrają i tyle w temacie.

Goomich:

--- Cytat: Scaryman w Stycznia 25, 2010, 13:57:25 ---zaraz zaraz... jak to szło?
Do nowego roku nie będzie IT w Foutain ?   :2funny:

--- Koniec cytatu ---

No i? Pomylił się o miesiąc.   :coolsmiley:

Dobra, sam nie bardzo rozumiem ten dowcip, więc disclaimer: IT nie ma w Fountain, są w Delve, więc jakmutambyło miał rację.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej