Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Gaavrin:
Gdyby CCP zabronilo takich zagrywek to ten sam efekt moznaby osiagnac gdyby SBU postawili np Rebelioni czy ZAFy, wiec tego nie wyeliminuja. Z drugiej strony pokazuje jak glupia jest ta mechanika Sova I jak szybko trzeba ja usprawnic. Wedlug mnie na poczatek powinni zrobic hubie I tcu miejsce stront jak w posie, zeby atakujacy mieli wieksza mozliwosc wplywania na czas decydujacej bitwy.
Straszny:
--- Cytat: Gaavrin w Stycznia 19, 2010, 12:51:13 ---Gdyby CCP zabronilo takich zagrywek to ten sam efekt moznaby osiagnac gdyby SBU postawili np Rebelioni czy ZAFy, wiec tego nie wyeliminuja. Z drugiej strony pokazuje jak glupia jest ta mechanika Sova I jak szybko trzeba ja usprawnic. Wedlug mnie na poczatek powinni zrobic hubie I tcu miejsce stront jak w posie, zeby atakujacy mieli wieksza mozliwosc wplywania na czas decydujacej bitwy.
--- Koniec cytatu ---
w sumie racja, nawet jeśli CCP zablokowałaby stawianie SBU przez splusowanych to przecież można wziąść neutralne chary i nimi postawić SBU. Ogólnie cała filozofia wokół SBU jest dla mnie idiotyczna w tej chwili.
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Khobba w Stycznia 19, 2010, 09:52:40 ---dużo ludzi zazdrosnych o to, że sami tego nie wymyślili wypowiada się w tym wątku...
--- Koniec cytatu ---
Zazdrosnych nie bo to co sie dzieje jest juz zalosne. Jesli o mnie chodzi to eve na chwile obecna jest tak samo z.. ne jak z.. na byla mechanika "sova" w warhammerze online i tak samo jak w whm daje ccp 3 miechy. Jesli po tym czasie nie zostanie mechanika sova doprowadzona do uzywalnosci to moze sie obudza jak im ilosc subskrypcji zacznie leciec na pysk. A to ze ludzie zaczna odchodzic jest praktycznie pewne biorac pod uwage ze glowny feature dodatku okazal sie jedna wielka kupa g..na.
Króliczku, proszę dopisać korp w ustawieniach konta. m'kay. Ed.
ps. Akurat sie przeprowadzam do innego korpa/sojuszu.
Totalizator:
--- Cytat: Khobba w Stycznia 19, 2010, 10:42:09 ---Bruce, możesz nakłonić waszych propagandzistów, żeby zrobili taki rysunek? :)
--- Koniec cytatu ---
przerzuciłem na imageshack
VVV
Hastrabull:
wklej na inny serw, bo mi ten blokuje w pracy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej