Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (24/76) > >>

hipperion:
Brawo Gooni !   >:D Pieeeekne

horax:
Wykorzystanie takiej "mechaniki" gry nieuchronnie prowadzi do jej naprawienia. Jak dla mnie jest to łapanie się brzytwy i ewidentny dowód na to, że goonsi są na skraju wyczerpania.

gregor40:

--- Cytuj ---Bruce, możesz nakłonić waszych propagandzistów, żeby zrobili taki rysunek?
--- Koniec cytatu ---

Macie, w sumie to tak sobie wyobrazam goonow.

(c), ale nie chce mi sie wrzucac na CAOD. Jak ktos wrzuci, niem da linka.

Skeer:
http://wiki.eveonline.com/wiki/Sovereignty_%28Mechanics%29#Contesting_Sovereignty

--- Cytuj ---It does not matter who launches the SBU; an alliance can even disrupt their own sovereignty claim by onlining SBUs in their own system.
--- Koniec cytatu ---

Przeczytałem to przedwczoraj i szczerze mówiąc - spodziewałem się, że to może wypłynąć tak, jak dzisiaj.

Mnie się to wydaje smutne, a nie śmieszne. Bo ja chcę gry zgodnej z duchem EVE, a nie jakichś podrzędnych triczków przerażonych ludzi, że przegrają.

GS chyba zapomniał, że to są tylko internet spaceships, skoro ucieka się do takich posunięć, żeby ratować się z przegrywania walk.

EDIT

Oczywiście z powodu wyżej wymienionego cytatu to nie jest ani exploit, ani bug, tylko normalny element mechaniki. CCP wymyśliło niezły system po Dominion, ale potem skopało totalnie jego wykonanie (skrócenie w pomysłach odchyleń od czasu rf z 6 do 2h i teraz ten nonsensowny feature z nlokowaniem własnego systemu).

Ian666:
A tak po za tym to CCP nieraz zmieniało swoje zdanie co do mechaniki gry więc nic jeszcze nie jest przesądzone. Zresztą przy ograniczonych dopływach kasy na utrzymanie tego całego lemingowa nie bedzie to miało dużego znaczenia  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej