Eve Online > NoobGarten

Dalszy rozwój postaci.

<< < (2/6) > >>

Ian666:
Najłatwiej naciułać kasę klepiąc misje lvl4 ravenem, później racąc na paskach albo kopiąc w 0.0 ale do tego potrzebujesz jakiegoś dojścia i zarobek nie jest dużo lepszy niż na misjach. W każdym razie aby robic cos w science co ma sens (produkcja, inwencja, obróbka itd) potrzeba kasy, którą w pierwszej kolejności musisz mieć :)

Stand z misji ci sie przyda bo sprawi że mniej będą ciebie kosztować operacje na markecie a przy paru procentach zysku jest to już jakaś różnica :)

Otguohu:

--- Cytat: Bartek w Stycznia 05, 2010, 09:25:19 ---Stand z misji ci sie przyda bo sprawi że mniej będą ciebie kosztować operacje na markecie a przy paru procentach zysku jest to już jakaś różnica :)

--- Koniec cytatu ---

Hmm. W świecie gdzie kasa pałęta się wszędzie i można ją wyrywać niemal z próźni śmiem twierdzić że robienie misji przez x godzin dla tych x/1000 punktów procentowych jest bez sensu ale to moje prywatne zdanie

Chaos:
Czyli wynika, że Science jednak nie jest tak pomocne na jakie wygląda. Kasy mi na razie starcza, co lepszy statek zdobyłem z misji. Aktualnie latam Catalystem.
Wydaje mi się, że sam na razie w 0.0 nie dam rady. W każdym bądź razie, złożę podanie do Unseen Academy i zobaczymy co będzie dalej. 

Sammani:

--- Cytat: Chaos w Stycznia 05, 2010, 14:45:16 ---Wydaje mi się, że sam na razie w 0.0 nie dam rady.

--- Koniec cytatu ---

Nic bardziej mylnego. Jesli jestes nastawiony na pvp jest wiele korpow, ktore moga pomoc. Nowa postac w 0.0 moze znalezc swoje miejsce juz po 2-3 dniach, a po jakis 3 tygodniach byc samowystarczalna. Potrzeba jedynie checi by pufac statki innych graczy, a znajda sie tacy, ktoryz pomoga ;).

Totalizator:
Jestem żywym przykładem, zrekrutowali mnie z forum prosto do goonswarmu i siedziałem w 0.0 od drugiego dnia gry bez większego pojęcia, początkowo, o co kaman i wyszedłem na tym całkiem nieźle. Ba, jak doleciałem do Scalding Pass to nie wiedziałem jeszcze jak się ręcznie używa stargates (taki był fajny tutorial wtedy co niczego nie uczył), pierwszego fleet opa wlokłem się za flotą na autopilocie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej