Eve Online > NoobGarten

Jak możliwie najlepiej zarabiac na misjach ?

<< < (2/8) > >>

devilsbirth:

--- Cytat: pitbullss w Listopada 24, 2009, 14:27:34 ---Ale żeby przystąpić musiał bym się wczytać jak to zrobić a w tym czasie nie da się grać więc jest to kłopotliwe  :D
--- Koniec cytatu ---
Odnalezienie informacji jak wstąpić do UA, faktycznie graniczy z cudem, ale oddziela prawdziwych mężczyzn od małych dziewczynek. Żeby było łatwiej to podpowiem, że nie trzeba się wczytywać ani w Pana Tadeusza, ani w Krzyżaków. ::)

Stary Pierdola:
Najlepszy sposób , jeżeli planujesz robienie misji przez najbliższe miesiące (czy w ogóle siedzenie w high ) to wstąpienie do korporacji która się specjalizuje w misjach , kopaniu , produkcji. Bardzo szybko bedziesz miał dostęp do dobrych agentów (standy są gotowe w korpie) a misje level 4 będziesz mógł robić we flocie z bardziej doświadczonymi pilotami , wtedy standy ida do góry bardzo szybko tak samo jak lp , bounty i rewards...

Jeżeli traktujesz misje przejściowo zanim staniesz na nogi i przeprowadzisz się do low a później 0.0 proponuje ninja salvaging jako dużo lepszy sposób zarabiania albo racenie w 0.5 wybranych systemach.

Doom:

--- Cytuj ---albo racenie w 0.5 wybranych systemach.
--- Koniec cytatu ---
Teraz już wiem dlaczego nie mogliśmy się dogadać w temacie o maruderach :2funny:

Stary Pierdola:

--- Cytat: Doom w Listopada 24, 2009, 18:07:56 ---Teraz już wiem dlaczego nie mogliśmy się dogadać w temacie o maruderach :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Racenie w 0.5 dla calkiem nowej postaci jest bardzo dochodowe drogi kolego , ja to mam za soba w bardzo niedawnej przeszlosci tak ze mowie z wlansego prawdziwego doswiadczenia , obawiam sie ze kolega juz tak dlugo gra ze nie pamieta realiow bycia biednym i nie wyskilowanym pilotem stawiajacym peirwsze kroki w Eve.

P.S. To ze nie mozemy dogadac sie w sprawie marudera wynika z przeciwnej filozofi grania , ja jestem kerbirem ktory dazy do doskonalosci w tym co robi (misje encounter) , dlatego nie interesuje mnie cap stability czy zajebisty tank a glownie dps i nawet wiecej alpha bo one decyduja o szybkosci i wydajnosci w robieniu misji , jaka jest Twoja filozofia jak dotad nie moglem zrozumiec....

Doom:
Pamięta aż za dobrze i twierdzi że jak ktoś ma już l2 agentów to rzeczone racenie przegrywa opłacalnością z misjami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej