Eve Online > NoobGarten

Jak możliwie najlepiej zarabiac na misjach ?

(1/8) > >>

pitbullss:
Witam ponownie
Jestem po trialu i wykupieniu pełnego konta w eve.  :D
Mam pytanie, jak efektywnie ( maksymalnie )  podnieść ilość zarabianej kasy na misjach i standy u danego agenta/ korporacji ?
Wiem o konieczności zmiany agenta na lepszego gdy tylko można i o skillu Negotiation
Agenta mam lvl 2 a skill na 3 . Co jeszcze podnosi zarobki i standy ??
Jak najlepiej znaleźć , dobrać sobie agenta w eve, jakimi kryteriami sie kierować ? Do tej pory szukałem poprzez zakładkę "agents" na mojej stacji. Niestety ci agenci albo dają misje nie do końca taką jak chcę  ( np transport ) albo siedzą w low sec i tak niechętnie tam bym leciał . Generalnie nie mam agenta takiego jak bym chciał i nie widzę takiego.

Ellaine:
Potrzebujesz stacji z kilkoma agentami dającymi misje bojowe lvl 4 quality 20 w 0.0 lub ostatecznie w lowsecu. Za pomocą stopera i notatnika orientujesz się w jakich misjach ile zarabiasz na godzinę (razem z zebranym złomem i LP) i bierzesz wyłącznie te kilka misji które dają najlepszy wynik. Kilku agentów gwarantuje Ci że zawsze będziesz miał te najlepsze - jeśli któryś da inną, odrzucasz i w tym czasie robisz u pozostałych.

Goomich:
http://eve-agents.com/

Doom:
Żeś dał pytanie na które nie da się krótko odpowiedzieć, ale mimo to spróbuję

--- Cytuj ---Mam pytanie, jak efektywnie ( maksymalnie )  podnieść ilość zarabianej kasy na misjach
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedni sprzęt i skille do jego obsługi, na po misji skille od trade (spylanie łupu) i skille z grupy socjal ( [jakieś słowo] conections )

--- Cytuj --- standy u danego agenta/ korporacji
--- Koniec cytatu ---
Skille z grupy socjal i blitzowanie misji (ale wtedy nie zarabiasz) skile: socjal, negotiation, conecsion, fast talk, dyplomacy (działa jak rzeczywisty stand masz na -

--- Cytuj --- Wiem o konieczności zmiany agenta na lepszego gdy tylko można
--- Koniec cytatu ---
Tu mała uwaga - nie przeszarżuj, jak wyskoczysz na l3 w cruzerze który na styk daje rade l2 to będzie to...

--- Cytuj ---Jak najlepiej znaleźć , dobrać sobie agenta w eve, jakimi kryteriami sie kierować ?
--- Koniec cytatu ---
Na początek nie najgorszym rozwiązaniem jest link Mony, inny sposób to show info npc korpa który Cię interesuje -> zakładka agents i tam patrzysz po dywizjach

Generalni to czy ktoś proponował Ci już zapisanie się do Unseen Academy?
Tam uczymy takich rzeczy i dużej ilości innych ;)

pitbullss:

--- Cytat: Doom w Listopada 24, 2009, 13:06:07 ---Generalni to czy ktoś proponował Ci już zapisanie się do Unseen Academy?
Tam uczymy takich rzeczy i dużej ilości innych ;)

--- Koniec cytatu ---

Generalnie tak  ;) Ale żeby przystąpić musiał bym się wczytać jak to zrobić a w tym czasie nie da się grać więc jest to kłopotliwe  :D Ale chyba dam rade w najbliższym czasie. Fakt ze mam już konto na forum

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej