Eve Online > NoobGarten
Dziwny problem z misją
pitbullss:
--- Cytat: Dormio w Listopada 19, 2009, 18:04:43 ---Napisz petycję. Jeśli ładnie poprosisz GMa to zresetuje Ci ją.
--- Koniec cytatu ---
Chyba piszę wzruszające teksty po angielsku bo odblokowali misję w minutkę po wysłaniu petycji :D
Dziękuję wszystkim za pomoc ;)
Doom:
Nie przeceniaj się :P
Albo petycje od noobów ogólnie, albo te odnośnie tutoriala zdają się być "pod szczególną opieką". Nie słyszałem żeby ktos czekał na odpowiedz w tego typu sprawie dłużej niż godzinę
NeX:
To jedyny typ petycji rozpatrywany na bieżąco i praktycznie zawsze pozytywnie. GM może bezpośrednio zerknąć na instancję, ale że mu się nie chce, to klika na reset i ma z głowy :)
Spróbuj napisać o zwrot unicestwionego automagicznie Nightawka, to odpiszą po 4 dniach iż bardzo im przykro, ale w logach serwera brak anomalii, a regulamin im nie pozwala podejmować decyzji na innej podstawie. To że kill jest sprzeczny z matematyką i podstawowymi zasadami gry, to już nie jest powód do interwencji i mają nadzieję, że szybko kupisz sobie drugiego ninja. No żesz przecież lag i desync to normalna część gry, a armor i hull spadający z pominięciem shielda to nic szczególnego skoro i tak nie widać winowajcy na overview :knuppel2:
pitbullss:
Nie no ja się domyślam ze w drobnej sprawie interwencja GMa jest szybka i pozytywna. To co napisałem wyżej to żart :D żaden ze mnie magik ;)
Misje mi zresetowali ale nadal mam problem , albo czegoś nie wiem, podlatuje do wraku "macam" go salvagerem ale jego cargo nadal nie mogę otworzyć żeby zabrać black boxa. Pirata nie zabijam. Zostawiam "na deser" bo znów mi się zablokuje misja jak go najpierw ubiję . Robił ktoś tą misję i może mi pomóc ? >:(
Doom:
Jakiego salvagera używasz? Do tej misji dostajesz cywilną odmianę która poza nią nic nie daje. To raz.
Dwa poprawne użycie salvagera kończy się zniknięciem wraku, a w twojej ładowni pojawia się (lub nie) efekt salvagowania i ewentualnie w przestrzeni na miejscu wraku pojawia się puszka z lootem. Salvaging wymaga czasem więcej niż jednej próby więc męcz wrak tak długo aż uzyskasz jakiś efekt.
Obserwuj też komunikaty, jakie się pojawiają podczas nieudanych prób. Może być tak że zanim będziesz mógł pobawić się salvagerem jednak musisz utłuc pirata w pierwszej kolejności (jego tez na wszelki wypadek zsalvaguj ;) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej