Eve Online > NoobGarten
Dziwny problem z misją
pitbullss:
Rzeczywiście salvager jest cywilny. Dostałem go od agenta specjalnie na okoliczność tej misjii
Dokładnie teraz komunikatów nie pamiętam bo w tej chwili nie mam dostępu do gry. Ale cała sytuacja sprowadza się do tego ze podlatuję do wraku pirat mnie ostrzeliwuje ale za wiele krzywdy mi nie robi. Więc biorę wrak na cel i klikam salvager on "mieli" wrak. Komunikaty znikają szybko ale z tego co widziałem to często otrzymuje komunikat o nieudanym salvagingu i raz na jakiś czas ze jest on udany po czym nic się nie zmienia. Wrak nadal jest wrakiem a w ładowni nic nie mam. Po chwili salvager się wyłącza a gdy chce go znów włączyć dostaje komunikat w rodzaju ze narzędzie jest niewłaściwe Pan pirat w międzyczasie mnie ostrzeliwuje. To tyle
Dodam ze skill salvage mam na lvl 2 .
Doom:
W takim razie zostaje jeszcze opcja z rozwaleniem pirata i potem salvagu wraków.
Komunikaty z modułów i broni zapisywane są w logach gry:
C:\Documents and Settings\Home\Moje dokumenty\EVE\logs\Gamelogs (ścieżka dostępu dla xp )
Frugos:
Jak dostaniesz komunikat o udanym salvagu to "black boxa" powinno się dać zlootować z wraku jak z normalnej puszki.
pitbullss:
Dobra wiadomość to taka ze zrobiłem misję zła to taka ze nie wiem jak Osobiście uważam ze jest ona uwalona
Zestrzeliłem pirata , zsalvagowałem, ale wrak statku pozostał nietknięty i bez możliwości przeglądania cargo.
Dopiero za entym razem udało mi sie otworzy cargo co ciekawe bez salvagowania wraku. W logach nie mam wpisu o pomyślnym salvagingu
Dormio:
--- Cytat: pitbullss w Listopada 20, 2009, 14:42:24 ---Dobra wiadomość to taka ze zrobiłem misję zła to taka ze nie wiem jak Osobiście uważam ze jest ona uwalona
Zestrzeliłem pirata , zsalvagowałem, ale wrak statku pozostał nietknięty i bez możliwości przeglądania cargo.
Dopiero za entym razem udało mi sie otworzy cargo co ciekawe bez salvagowania wraku. W logach nie mam wpisu o pomyślnym salvagingu
--- Koniec cytatu ---
Przecież kolega przed Tobą napisał jak:
--- Cytat: Frug w Listopada 20, 2009, 14:04:14 ---Jak dostaniesz komunikat o udanym salvagu to "black boxa" powinno się dać zlootować z wraku jak z normalnej puszki.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
Idź do wersji pełnej