Eve Online > NoobGarten
Gang Assist Modules
Xarthias:
--- Cytat: JJackal w Listopada 05, 2009, 12:29:35 ---moge wsadzic do 7 różnych linków???
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się, że kluczem jest słowo "różnych" :)
JJackal:
No tak ale to zawsze to 7 bonusów tak jak czytam to wydaje mi się że dobrze wyskilowane + implant+ bonusy od statku to w sumie każy około 20% bonusu a to już coś może dać
Aenyeweddien:
No ja ostatnio latalam z 7 roznymi linkami...
Dzieki command procesorom wszytkie byly odpalone - tyle ze taki ship de facto nie ma nic innego (tylko linki, command preocesory, oraz co-procesory)
Doom:
--- Cytat: JJackal w Listopada 05, 2009, 12:29:35 ---Ale na takim vulture ( specjalnie wyskilowanym tylko pod to)
z tym command procesor 1 ( razy 4)
moge wsadzic do 7 różnych linków???
--- Koniec cytatu ---
W czasie wardeka przećwiczyliśmy użycie tak sfitowanego comanda ( dla pilota za poświecenie )
Teoria jest bardzo fajna ale praktyka troszeczkę boli
Żeby założyć 7 linków na comanda med sloty w całości poszły na comand procesory, a low sloty na co-procesory. Do tego cap raczej nie był stabilny...
--- Cytat: JJackal w Listopada 05, 2009, 12:37:50 ---No tak ale to zawsze to 7 bonusów tak jak czytam to wydaje mi się że dobrze wyskilowane + implant+ bonusy od statku to w sumie każy około 20% bonusu a to już coś może dać
--- Koniec cytatu ---
Tak dobrze nie bedzie
Po pierwsze implant wstawisz tylko do jednego typu linków (wszystkie medaliki to slot 10) Po drugie wybicie skili tak wysoko to chyba dłużej niż porządne wyskilowanie capitala i na koniec formuła liczenia gang bonusów floty jest mocno zakręcona i raczej nie będzie to aż 20% przynajmniej nie w resistach, a już na pewno nie w faktycznym przyroście
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Doom w Listopada 05, 2009, 12:47:58 ---... Po drugie wybicie skili tak wysoko to chyba dłużej niż porządne wyskilowanie capitala
--- Koniec cytatu ---
Hehe, niom - jeden z moich altow juz od ponad pol roku trenuje tylko skille Leadership, i ma je w kolejce na jeszcze ponad 250 dni - ale wtedy caly (obecny) Leadership bedzie mial na Lvl-5 :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej