Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (17/44) > >>

Ian666:
IT prze do przodu jak armia czerwona, nie minęło parę godzin od przejęcia jednej stacji, już napierają na drugą.

Korporacja BulletProof Monks zrzuciła sov w Y-2ANO (system z outpostem w Fountain graniczący z Delve) i opuściła alians SOT (ogółem dzisiaj SOT stracił dwa korpy, ~200 osób), GS zaczęło onlinować swoje TCU lecz w systemie było już >300 ludzi z IT, którzy zniszczyli to TCU i postawili swoje. Zapowiada się dzisiaj długa noc (jeśli ktoś nie wie jak to działa, TCU się onlinuje 12 godzin i trzeba go pilnować cały czas inaczej nie wskoczy sov :)). PL płaci cenę za to jakimi otoczyło się rentiersami.

Członkom GoonSwarmu pewnie na myśl przychodzi film "Wróg u Bram" http://wrog.u.bram.filmweb.pl/ zresztą Y-2ANO to swoiste 'wrota' do Delve.

Outpost został już przejęty przez IT:
16:41:14 Notify The station Lamb Chops Dirty Laundry has been captured by Dark-Rising corporation!

Ian666:
IT pilnuje swojego TCU w Y-2ANO http://img31.imageshack.us/img31/2839/20100103003604.jpg

Wokoło samej struktury stoi 15 tytanów i około 100 carierów. Liczby na localu to ~670 ludzi z czego 95% niebieskie (większość to IT + trochę ich plusów), ogółem capsów koło 200 w systemie. Do konca onlinowania zostało jakieś 2.5 godziny, noda nie jest w reinforsie więc to dość kiepska sytuacja dla ewentualnych wskakujących, wszyscy sojusznicy GS/PL zostali poproszeni o asystę.

@Otwarło się cyno ponad 200au od TCU i local powoli rośnie. Mimo braku reinforca nody NC stara się wskoczyć do systemu i co było do przewodzenia wiszą w trakcie, local koło 1000 osób.

Totalizator:
jestem tam, grid sie jeszcze nie załadował, fun!

Ian666:
Najciekawsze jest to że goonsy jak zwykle masowo spamują local chcąc wywołać dodatkowy lag choć to właśnie im ten grid się nie ładuje  O0

Totalizator:
mineło 3 lata a tacy jak ty dalej nie wierzą że local jest na całkiem innym serwerze niż system...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej