Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (18/44) > >>

Ian666:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 03, 2010, 03:01:47 ---mineło 3 lata a tacy jak ty dalej nie wierzą że local jest na całkiem innym serwerze niż system...

--- Koniec cytatu ---
Wszystko się zgadza ale pozostaje drobny szczegół :) IT kasuje wrogą flotę bombami, z samych bomb spadło już 5 dreadów plus conajmniej 50 podów, bombery mają tyle roboty że muszą wracać po więcej ammo. Możemy mieć powtórkę z geminate gdzie do 400 osobowej floty atlasu wskoczyło 700 NC którym też się grid nie załadował i zostali wystrzelani, jeśli tak to największym wygranym będzie CCP.

Totalizator:
a ja dalej nie załadowałem grida, dobrze że carrier ubezpieczyłem to zarobie trochę.

Ian666:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 03, 2010, 03:15:46 ---a ja dalej nie załadowałem grida, dobrze że carrier ubezpieczyłem to zarobie trochę.

--- Koniec cytatu ---
Możesz powiedzieć czemu wskoczyliście do systemu wiedząc że nie jest on w reinforce, mając w pamięci analogiczną sytuację niedawno z Atlasem w Geminate. Czy aż tyle dla was znaczy Y-2ANO że świadomie postanowiliście zaryzykować po raz drugi? (mam tu na myśli bardziej całość ludzi która wskakuje, NC aniżeli samo GS).

@rozmiar laga widać po bombach które zamiast 15km, lecą ponad 100, niszcząc wszystko na swojej drodze.

Totalizator:
Tak. W przeciwieństwie do tamtych stacji y-2 ma mocno strategiczne położenie.

JimmyBrownie:
Kurde :/ Trochę żal czytać (bo na szczęście jeszcze mnie taki lag po domionion nie dopadł), że wydajność serwerów eve cofnęła się w rozwoju o jakieś 2 lata. O ile goons&co nie spowodują wyłożenia się nody, gratz dla IT za Onlinowanie TCU :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej