Eve Online > Market
WTB - stand prywatny do Caldari Navy
Goomich:
Stand do frakcji się nie rozkłada.
Miętowy:
Dziękuję za mnóstwo rad, choć tylko część jest związana z oryginalnym pytaniem :D.
Swoje pytanie zadam po raz trzeci, tym razem precyzyjnie, żeby nikt nie szukał w pytaniu drugiego dna.
Potrzebuję/chciałbym na swoim alcie standu 6,5 do korporacji Caldari Navy. Nie mam ochoty, skilli (bojowych) ani czasu na grindowanie misji. Mam za to ISK-i :P. Więc pomyślałem sobie - pewnie niejeden z odwiedzających centrale klepie misje dla tego korpa. Więc może przygarnie mnie do floty, straci połowę LP-ków i innych nagród, co z nawiązką jestem gotów wynagrodzić, a ja w zamian otrzymam to co chcę. Jednocześnie mój alt dalej będzie idealnie neutralny względem frakcji, bo nie zrobił ani jednej misji storyline, więc nie będzie wpływał na standy korpowe względem frakcji.
Powtarzam - nie zalezy mi na standzie do frakcji Caldari, tylko prywatnym standzie do korpa Caldari Navy.
Miętowy
Znalazłem czego szukałem, jak będę już obsłużony to się pochwalę
http://www.eve-search.com/thread/1181812/page/1#1
naye666:
Hmm tagami odradzam, kolega wczoraj próbował sobie standa podnieść, wydał 10 mln a stand ledwo podskoczył.
Xarthias:
--- Cytat: naye666 w Listopada 03, 2009, 12:04:43 ---Hmm tagami odradzam, kolega wczoraj próbował sobie standa podnieść, wydał 10 mln a stand ledwo podskoczył.
--- Koniec cytatu ---
Ech, 10 baniek to kropla :) Niektóre tagi za sztukę są droższe :P
Sposób jest szybki i prosty, ale niestety nie tani, także trzeba się przygotować na wydatek rzędu kilkuset milionów :)
DaBlades:
pytanie do "wiedzących" :D
a można tagami albo czymś takim podnieść sobie stand do concordu? Czyli w skrócie "lubie latać po paskach za "kwadracikami" nie "krzyżykami" i mnie za to concord nie lubi :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej