Nie tyle doswiadczenie w pisaniu/produkowaniu gier sie liczy co w innych grach mmorpg - preferowane eve-online nie wiedziec czemu (ale to nieoficjalne info gdzies na forum wyczytane).
Ja dostalem zaproszenie jak wprowadzili tam zaczatek pvp, niestety ubic nie ubilem nikogo bo nie mialem "pelzakow" wyskilowanych, ale juz kilku zwiewalo na resztkach armora.
Nawet glupi tyranos (cruz powiedzmy) co sie rzucil dostal w maske i odkryl ze dampenery sa be, szczegolnie jak swoim mech (afka typ) jestem od niego duzo szybszy.
ale juz pojutrze bede mial pierwsze wyjscie na pure pvp - zobaczymy co i jak.
Aha - uwaga, co jest zajebiste nie trzeba wybierac skili, po prostu za kazde 5min (niezaleznie online czy off-line) dostajecie punkty skila, ktore potem na te skile mozna sobie wydac dowolnie.
Ja przez 2 tyg sie nie logowalem w ogole (nauka) po czym po zalogowaniu rozdysponowalem sobie punkciki wedle uznania... i oczywiscie spieprzylem sprawe bo sie okazalo ze mam bonusy do shield a wrzucilem punkty w armor
Same skile to tzw - extension, za pierwszy poziom trzeba zaplacic kaske (niewiele) i oczywiscie punkty skila, a kolejne upgrade ida standardowo, nie ma skillbookow.