Eve Online > NoobGarten
Nowe konto ale inne pytanko
silvia:
--- Cytat: Ihiazel w Sierpnia 03, 2009, 09:45:18 ---Właśnie zrobiłem drugą postać żeby sprawdzić remap dałem rade wyciągnąć intel i mem na 10 punktów
--- Koniec cytatu ---
To jest standardowe 10pkt.
Potem sa doliczane learningi i implanty.
devilsbirth:
Obecnie każda postać startuje z takimi samymi atrybutami, różnica to skille na rasową fregatę i rasowe uzbrojenie, a zamiast starego systemu określania atrybutów dostępne są dwa remapy, pozwalające np. na szybsze wbicie learningów wykorzystując pierwszy remap a drugi przeznaczając na docelowe ustawienie.
Staruje się z żałośnie małą ilością sp i aby nauczyć się każdego nowego skilla trzeba kupić książkę (lub zrobić tutorial - tam podobno jakieś knigi się dostaje za friko), ale za to do osiągnięcia 1,6mln sp skilowanie jest dwukrotnie przyspieszone.
SokoleOko:
Per saldo nowy system jest lepszy - bo skillujesz to co Ci potrzeba, a nie nie to co Ci dali. Ja zacząłem grę mając pół miliona punktów trade, co kompletnie nie było mi potrzebne.
Ihiazel:
Dziękuje wszystkim.
Ogarniam powoli tutoriala i na duszy spokojniej że nie przegapiłem czegoś.
To teraz zostaje podgonić dostępne skille pokombinować prze te kilkanaście dni.
pozdr.
SokoleOko:
Nowy system wymusza skillowanie learningów, bo dzięki wyższym atrybutom szybciej skillujesz wszystko pozostałe. Niestety, downside jest taki, że nie masz skilli na cokolwiek innego. Ale cóż - ta gra jest na miesiące i lata, a nie na weekend. Ja gram prawie 9 miesięcy i nadal bardzo dużo skilli mi brakuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej