Możliwe
Dla mnie (i być może tylko dla mnie, więc nie chcę rozpoczynać na nowo tej z dupy dyskusji
) nowy gracz, ma standardowo 3 wyjścia:
1. siedzieć w empire, jeśli klepanie misji/kopanie na afk/handel/scamowanie w jita na localu oraz masa innych rzeczy które można tam robić, jest tym, co daje mu najwięcej frajdy. :2funny: Jeśli nie lubisz pvp - empire będzie twoim domem przez długi czas.
Natomiast jeśli nowy gracz lubi/chce polubić/nauczyć się pvp, ma generalnie dwie opcje:
1. Dołączyć do corpa factional warfare - wiem, że można się tam dobrze i bezstresowo bawić
, tudzież do corpa pirackiego/lowsecowego - U Colonela też zabawy nie braknie
. A i do empire blisko, można sobie dorobić.
2. Dołączyć do corpa, bedącego w aliansie który mieszka w npc lub true 0.0 - tutaj zaczyna się prawdziwa zabawa w EVE..przynajmniej dla mnie
Oczywiście nie twierdzę, że całą esencję eve można poznać tylko w 0.0, ale jeśli znajdzie się odpowiedniego corpa i odpowiednich ludzi, jest na prawdę fajnie
To imo. 3 najpopularniejsze wyjścia, ale EVE daje znacznie więciej..można bawić się w RPG, można budować swoje imperium Handlowe... gdyby się nad tym zastanowić, w EVE istnieje cała masa możliwości - niestety, dla wielu ludzi podział jest jeden - Kerbir i Pr0 3l1te PVP'er :uglystupid2: