Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz?

<< < (9/9)

TTesla:
Gdybym zbierał wszystko, wracałbym na posa co 2-3 paski, zrzucić złom wart 100k-2mil  w tym czasie co bym zrzucił, walne i zsalvaguje jednego bsa wart mniej wiecej tyle samo.
Zbierałbym jakbyśmy mieli co z tymi minsami robić  ::)

Doom:
Wracałbyś zrzucić złom owszem wart tyle na rynku, po przetopieniu prawie na pewno minerały byłyby więcej warte

--- Cytuj ---Zbierałbym jakbyśmy mieli co z tymi minsami robić
--- Koniec cytatu ---
To pogadaj z jakimiś zaprzyjaźnionymi producentami. Wielu godzi się na znacznie obniżki ceny statków, jeśli dajesz chociaż część swoich minerałów w rozliczeniu

JimmyBrownie:
z minsów chociażby budujesz sobie jakies shipy/moduły/whatever. Nie zbierając Lootu popełniasz wielki bład bo raty dropią dośc czesto stuff meta 4 warty pare baniek/sztuka. Polecam też nie sprzedawać salavgu tylko budowac z niego rigi (dokupując tańsze komponenty w empire jeśli ich brak, ja mam zawsze tak że mam nadmiar drogich których się używa mało a brakuje mi  tanszych. Przez 2-3 godzinki racenia nazbieram komponentów na trimark armor pump (+ na inne rigi) i ccc - łącznie  `35 baniek CO NAJMNIEJ + 70-100 z bounty + ~50-100 z lootu. Sam sobie policz czy opłaca sie utylizować wraki z paska i zaglądać do zawartości  O0 dodatkowy bonusik w postaci true sanshy/haulerów to dodatkowa często bardzo gruba kasa. Tyle że ja jade na 2 konta - jedno zbiera stuff i salvaguje drugie oraz paski. Trzeba też wiedzieć co opłaca się zbierać na sell i do mielenia - teoretycznie można wszystko ale gdybym zbierał np. Cap boostery które dropią Sanshe musiałbym co pasek latać na stacje//posa. Do zbierania polcam Deske - 4x tractor, 4x salvager mwd, cap mody oraz na low cargoexpandery t2 - zreszta nie musze móic jak sie fituje deske do zbierania  :2funny:

Aenyeweddien:
Watek posprzatany - nastepnym razem za zasmiecanie noobgarden beda prezenty...

I prywatnie Ptysiu wlasnie trafia na liste moich ulubiencow (niech mi tylko neta przywroca...)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej