Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
O COVEN słów pare
Voulture:
Erm dalbym glowe, ze napisales swojego posta o Se i Aaaa ja na niego odpowiadalem... O.o
Rogoo:
--- Cytat: Voulture w Czerwiec 09, 2009, 23:11:17 ---Erm dalbym glowe, ze napisales swojego posta o Se i Aaaa ja na niego odpowiadalem... O.o
--- Koniec cytatu ---
Napisalem ale skasowalem zeby nie bylo, ze trolluje. :)
Zolthar:
--- Cytat: Voulture w Czerwiec 09, 2009, 22:56:35 ---...Zolthar zostala zagadadny pzrez ichniejszego ceo, przedstawiono nam ultimatum - albo wylatujemy ze stain, albo dolaczamy do sojuszu mass i atakujemy wspolnie SE z pomoca RA.
Postanowilismy porozmawiac na ten temat z SE - ci zaproponowali nam standy - Yogi... odmowil. Jak to bylo? "Personaly, i prefer shooting you to shooting with you". :F Mimo wszystko jednak, po goracej dyskusji standy zostaly ustawiony i ruszyla ofensywa wojenna na massow. Po wygraniu tej wojny, pare miesiecy pozniej, doszlismy do wniosku, ze dobrze nam sie razem wposlpracuje i postanowilismy razem atakowac Eso.
Standy do AAA wynikaja z naszej checi dolaczenia do walk o Delve; latalismy z nimi we flotach, tak samo z Bob'em. Rezygnacja ze standow w takiej sytuacji to czysta glupota. Z praktycznego punktu widzenia.
--- Koniec cytatu ---
Było troszeczkę inaczej. HIMK dostał polecenie odpowiedzi MASS na ich bodajże dwukrotne pytania o wylot ze Stain jeśli sie poddamy, ja kazałem mu powiedzieć że nie przyjmujemy oferty jednak HIMK jakoś tak to dziwnie napisał że nie, ale wdał sie w dziwne dyskusje i koleś zrozumiał że chcemy pokoju itp. Potem jeszcze raz jakiś z MASS koleś do mnie napisał że zgadza sie na pokój za pomoc właśnie w atakowaniu SE, a ja mu napisałem "Silence, I kill u" i sie oburzył tym stąd potem posty o arogancji dowództwa :)
Potem jakoś dziwnie się zdażyło, że SE do naz zagadało, nie wiem czy ktoś się z nimi kontaktował ale Yogos napisał to dokładnie jak zostało zacytowane więc nie sądze aby coś próbował załatwiać z SE. Po prostu dawalismy łomot MASS, których SE akurart nie trawi do bólu i przyłączyli sie do zabawy a że sie okazało że C0VEN daje rade to i dalej poszliśmy razem :)
Doom:
Bardzo fajny kawałek tekstu. Czemu więcej takich nie ma? Nowi gracze przychodzą i często nie wiedzą o co chodzi jak ten czy inny wspomina o czymś z automatu zakładając że noob i tak wie o co idzie...
Rogoo:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 10, 2009, 01:20:12 ---Bardzo fajny kawałek tekstu. Czemu więcej takich nie ma?
--- Koniec cytatu ---
Poniewaz niektorzy z nas uwazaja, ze gloryfikowanie wlasnego sojuszu bardziej szkodzi niz pomaga.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej