Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
O COVEN słów pare
Doom:
--- Cytat: Rogoo w Czerwiec 10, 2009, 01:39:28 ---Poniewaz niektorzy z nas uwazaja, ze gloryfikowanie wlasnego sojuszu bardziej szkodzi niz pomaga.
--- Koniec cytatu ---
Dla ciebie gloryfikowanie, dla nooba takiego jak ja kawałek historii gry. Może pogloryfikuj trochę swój sojusz? Chętnie przeczytam mimo że was nie lubię, jeśli poziom propagandy nie będzie wyższy niż tutaj
Ellaine:
Myślę że tu chodzi o to że nie ma kto pisać :)
Doom:
Wyzywający Ton mode on
Tudzież ktoś uważa że jego gang to tak nudna banda postankerów że całą historię streści się w zdaniu "powstaliśmy tego a tego z korpów [lista] zajęliśmy [region] i od tamtego czasu siedzimy tam obstawiając wszystko posami, stacjami i outpostami, jutro stawiamy kolejnego..."
Wyzywający Ton mode off
Totalizator:
Rozważam przetłumaczenie na polski historii goonswarmu ale tydzień by mi zszedł na postowaniu samych dziejów na północy z 2005 więc ciężko z tym.
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 10, 2009, 01:54:12 ---od tamtego czasu siedzimy tam obstawiając wszystko posami, stacjami i outpostami, jutro stawiamy kolejnego...
--- Koniec cytatu ---
Są różne style gry i rzeczy, które się ludziom podobają a innym nie. Co do tych outpostów to chyba nie do końca masz pojęcie ile takie stacje dają możliwości zwykłemu memberowi, ile kosztują i jakie bonusy defensywne dają 3 outposty w konstelacji. Zaczynałem grę za plecami Morsus Mihi i latałem przez ich tereny indorem. Są tam gdzie byli od zawsze, to jest jakiś sukces, może nie dla wszystkich chwalebny, ale jakby na to nie spojrzeć to rispekt że się tyle utrzymują. A czy mi się to podoba ? Zanudziłbym się chyba na śmierć :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej