Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wielka wojna Delve/Querious/Period Basis
LoveKebab:
--- Cytat: Tooten w Czerwiec 07, 2009, 08:37:53 ---MM jest na południu, a na północy mieszka w Tribute, nie w PB.
--- Koniec cytatu ---
mialem na mysli MH
--- Cytat: Tooten w Czerwiec 07, 2009, 08:37:53 ---SoT się walczyło w Pure Blind z Mostly Harmlessami.
--- Koniec cytatu ---
no tak, pomijajac fakt ze 3 systemy z rzedu spowalnialismy ich bublami na 50km od gate'a zeby dogonic 10j jak zaczeli leciec sporotem do fountain (PO walce z MH) czy gdzie oni tam zyja i ze 5 osob ktore dodalem z locala do listy nagle zaswiecilo sie na czerwono to walczyli z mostly harmlessami ...
ale co ja tam wiem, jestem pewien ze twoj eye-sight jest znacznie wiekszy z querious, prawie jak mordor ...
co to ma do rzeczy? "edit:titan"=> le warn extraordinaire. Pozdrowienia, Khobba
Totalizator:
Update: Zajmujemy 3BK, oporu brak, ktokolwiek ma tam wieże nie ustawia nawet stront timerów, jutro cały dzień i noc wychodzą posy z reinforced.
Tooten:
Purging rozpoczęty, 2 wieże zdjęte, dużo kolejnych do DT. Jeśli wszystko pójdzie wg. planu (a wygląda, że tak), to po DT sov przeskoczy na GS.
Tooten:
I 3BK zajęte, Kenzoku została ostatnia stacja w 49-. W przeciągu 36 godzin od wyłączenia cynojammera system zmienił ręce i został pozbawiony wszystkich wrogich wież.
Straszny:
--- Cytat: Tooten w Czerwiec 11, 2009, 14:38:31 ---I 3BK zajęte, Kenzoku została ostatnia stacja w 49-. W przeciągu 36 godzin od wyłączenia cynojammera system zmienił ręce i został pozbawiony wszystkich wrogich wież.
--- Koniec cytatu ---
no jak wiecie (a przez szpiegów pewnie info tez było) - system nie miał być broniony no i nie był. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej