Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wielka wojna Delve/Querious/Period Basis

<< < (19/19)

myst1q:

--- Cytat: znalezione na forum boba z dzisiaj ---Looking to buy 5 toons:

Requirement:
PVP toon: 15+ skill point
Historial: no realtionship what so ever to BOB, GBC or any other one of our allies

Please convo me or send a mail to me in game with the skill link ect...
posting the skill link here and the character will not be considered.

will pay 200 million isk per million sp.
--- Koniec cytatu ---

Straszny:

--- Cytat: Sammani w Czerwiec 27, 2009, 00:10:27 ---To ja juz nie wiem to jest dead irrelevant ally czy tez ciagle maja takie znaczenie ze warto tracic czas na czytanie ich forum? Chcialbym wiedziec zanim zdecyduje sie na lekture.

--- Koniec cytatu ---

Ależ to zjawisko nie dotyczy tylko EVE - po prostu jest typ ludzi, który dostaje orgazmu na samą myśl o możliwości czytania kradzionych for, a już for boba - najlepsza rozrywka ever.

Sojusz przegrał wojnę ale jeszcze można popodniecać się co jakiś gracz pisał 2 czy 3 lata temu....  super fajne, nieeee ?

Rogoo:

--- Cytat: Scaryman w Czerwiec 27, 2009, 11:28:19 ---Sojusz przegrał wojnę ale jeszcze można popodniecać się co jakiś gracz pisał 2 czy 3 lata temu....  super fajne, nieeee ?

--- Koniec cytatu ---

Bardziej mnie interesowaly wypowiedzi z czerwca.  :angel:

Blutbart:
Wnioskując z wypowiedzi z przed tygodnia (albo i lepiej) Wielka Wojna się skończyła... może czas przenieść się do nowych topiców?

To taka mała sugestia, bo temat już w sumie nieaktualny ciągle mi na portalu w najnowszych wiadomościach wyskakuje.

Sotharr:
Faktycznie nie ma co .
Zamykam wątek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej