Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Drone Wars, wschód i południowy wschód

<< < (20/44) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Lipca 07, 2009, 09:52:34 ---Przetlumacze ci z goonskiego. Atlas rozwalil RA i nic na to niemozemy poradzic wiec w ramach ratowania twarzy pomozemy kraftwerkom walczyc z cow ktory jest od pangoonikow tak ze dwa razy mniejszy.

--- Koniec cytatu ---

Tak ATLAS rozwalil RA, ktore zajmuje tereny ED teraz. No ale ja nie bede nic mowil - sojusz Yarr jest tak gleboko w polityce 0.0 i jego intel jest tak dokladny - to musi byc prawda

Skeer:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 07, 2009, 09:23:43 ---Nie ma czegos takiego jak normalny angielski. A jak nie wiesz od czego jest skrot bros to widac, ze za malo czarnoskorych raperow ogladasz :(.

--- Koniec cytatu ---

Jesteś czarnoskórym raperem?

Szacun ziom i joł!  ;)

amra:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Lipca 07, 2009, 09:52:34 ---Przetlumacze ci z goonskiego. Atlas rozwalil RA i nic na to niemozemy poradzic wiec w ramach ratowania twarzy pomozemy kraftwerkom walczyc z cow ktory jest od pangoonikow tak ze dwa razy mniejszy.

--- Koniec cytatu ---

Masz bledy w tlumaczeniu powino byc tak:
Atlas rozwalil RA i nic na to niemozemy poradzic wiec w ramach ratowania twarzy PL & NC pomoze kraftwerkom walczyc z cow, a my im dowieziemy paliwo do posow bo it tak nie chca naszych rifterkow w flocie.  >:D

Yakrum:
A ja mam pytanie : ile teraz frakcji sie tam bije ?
Trzy czy wiecej   :)

Ellaine:
Ja mam inne pytanie - do kogo się zgłosić żeby bić RA, bo za kilka dni będę miał wolny wieczór i będę mógł godzinkę pograć :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej