Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Drone Wars, wschód i południowy wschód

<< < (21/44) > >>

Soulscream:
edit
A nie chce mi sie juz :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 07, 2009, 09:59:30 ---
sojusz Yarr jest tak gleboko w polityce 0.0 i jego intel jest tak dokladny - to musi byc prawda

--- Koniec cytatu ---

Sojusz YARRR nie jest zainteresowany zadna polityka. Lubimy CoW i pomagamy im, ale generalnie jestesmy luzna konfederacja korpow pirackich, w ktorej kazdy robi co chce, bez zadnych ambicji nullsecowych, CTA i tego typu szajsu. Jezeli ktos ma ochote latac na opy CoW - to lata, ale generalnie bez cisnienia.
Co nie zmienia faktu, ze gdyby 90% naszych graczy nie mialo -10.0 ss, to pewnie wypowiedzielibysmy Kraftwerkom wojne w highseku  ;)

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 07, 2009, 13:42:12 ---Sojusz YARRR nie jest zainteresowany zadna polityka. Lubimy CoW i pomagamy im, ale generalnie jestesmy luzna konfederacja korpow pirackich, w ktorej kazdy robi co chce, bez zadnych ambicji nullsecowych, CTA i tego typu szajsu. Jezeli ktos ma ochote latac na opy CoW - to lata, ale generalnie bez cisnienia.
Co nie zmienia faktu, ze gdyby 90% naszych graczy nie mialo -10.0 ss, to pewnie wypowiedzielibysmy Kraftwerkom wojne w highseku  ;)

--- Koniec cytatu ---

Ziom to nie ma nic do rzeczy czy sie z nimi lubicie czy tez nie. Po prostu mimo waszych bliskich stosunkow tak naprawde nie macie pojecia o co kaman z Kraftwerk/RA i dlaczego po zabezpieczeniu Delve GFFL/PL i reszta koalicji pojawila sie w Waszych okolicach. Napisz moze mejla o informacje do Rydis z Minor Threat albo do Bobbiego zeby Ci to wyjasnili :).

CATfrcomCheshire:
Po pierwsze nie jestem twoim ziomem, a po drugie nie masz zielonego pojecia o czym mam pojecie, a o czym nie. Rabbit jest w YARRR nowy, wiec nie traktuj tego co pisze jako wykladni punktu widzenia YARRR. Tutaj kazdy moze sobie pisac, co chce, i kazdy moze sobie z tego wyciagac wnioski, jakie tylko ma ochote - jezeli tego nie rozumiesz, to poczytaj co twoi koledzy Goonsi pisza na CAOD, i moze na tej podstawie sobie powyciagaj jakies wnioski, albo uksztaltuj poglady polityczne.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipca 07, 2009, 14:53:19 ---Po pierwsze nie jestem twoim ziomem, a po drugie nie masz zielonego pojecia o czym mam pojecie, a o czym nie. Rabbit jest w YARRR nowy, wiec nie traktuj tego co pisze jako wykladni punktu widzenia YARRR. Tutaj kazdy moze sobie pisac, co chce, i kazdy moze sobie z tego wyciagac wnioski, jakie tylko ma ochote - jezeli tego nie rozumiesz, to poczytaj co twoi koledzy Goonsi pisza na CAOD, i moze na tej podstawie sobie powyciagaj jakies wnioski, albo uksztaltuj poglady polityczne.

--- Koniec cytatu ---

Nie, nie musze czytac CAOD. CAOD jest hm zabawnym miejscem :). Moje poglady polityczne ksztaltuja rozmowy z odpowiednimi ludzmi poprzez jabber albo msn hope this helps.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej