Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-24 Querious War update
magni:
super fotki Raan O0
wczoraj przeciwnik odniosl taktyczne zwyciestwo w I1Y przygniatajac nas liczbami, ale sytuacja strategiczna sie nie zmienila, w I1 nadal przewage w wiezach ma kenny z tego co mi wiadomo i zegar tyka do spadku sova goonsow
Nashir:
--- Cytuj ---:admin: A cóż to usiłujemy rozkręcić flejmogennego offtopa ? ninja
Bądzie grzeczni i trzymajcie się tematu a takie pytanka to PM wysłać.
_
Yogos
--- Koniec cytatu ---
Nie, po prostu ciekawosc - a pytanie odnosilo sie do Tooten'a przepraszam za brak precyzji. O widze, ze znowu mam jakies chore ostrzezenie. Co za [mam ubogie słownictwo] forum :sigh:
Wulgaryzmy zachowaj dla siebie. Pkt.1 Regulaminu Forum oraz pkt.5 Regulaminu KSOD. YANNICK
Yogos:
Ostrzeżenie to akurat nie moja robota :)
Tak czy siak back on track.
Czyli że sytuaja jest taka że goonsi muszą zbić szpilki kennemu żeby zatrzymać tykanie i zapobiec utracie sova.
Kenny teraz musi swoje posy w rf wybronić.
Jutro jest wolny dzień w Anglii np.
Oznacza to że dziś będzie local 1000++ ?
Nashir:
Ilosc szpilek jest juz rowna dzis robimy purge i1y-. Sytuacja z teraz w i1y- local 300 i jest nasz. Dzis sprzatniemy ten burdel z i1y- v0v. No i powodzenia w skakaniu przez bramki -> podziekowac CCP :V
Tooten:
O ile -A- nie wskoczyło z jump bugiem do I1Y w nocy, to sytuacja będzie taka jak wczoraj- duże ilości blues z jump bridga z 9CG, tyle Kenny'ego, co zostało z wczoraj po okta-dd...
Btw., wczoraj do późna kitowane były towery Kenny'ego, jeżeli wszystko pójdzie wg. planu, to po dt nasze bsy mają szansę rozjechać wieże tak, że sov nawet nie zrobi flipa na rzecz KZK w środę.
Off-top 4 soul: Tak, ten sam ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej