Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-24 Querious War update
Tooten:
Nie ma na tą chwilę tematu dotyczącego wojny na południu, to ryzykując bana założę nowy topic...
Nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie bana za nowy topic, OMG! Nie demonizujcie nas, pls!
W nieco zmienionym niż zwykle składzie przyblokowaliśmy I1Y, dredy głównie GS (o/ Talitana) rozstrzelały 5, może 6 posów KZK, GS postawili nowe. PL i Razor, może też GS (nie widziałem) mieli 4? 6 tytanów? W kilku okazjach dd zjadły ~100 bsów. Goonswarm wystawił całkiem ładne liczby, poza tym pokazał się ZAF, mniejszą liczbę ludzi wystawiła KIA, ale jak widzieliśmy w tygodniu, potrafi wyprowadzić całkiem pokaźną flotę.
Na marginesie, wczoraj w P4 spadła high endowa szpilka KZK, która wg. raportów w systemie z 81 moonami trzymała sova KZK, i teraz sov znowu przeskoczy na Razora. Nie wiem czy to prawda czy nie, ale ponoć mimo całego wielkiego pushu KZK i superfriends, Kenny ma mieć nadal na tą chwilę tylko 3 high endy...
magni:
tytanow bylo podobno 6, ja widzialem pod posem 4 ale raportowal intel ze jeszcze 2 stoja na wrogim posie w rezerwie... no dzisiaj faktycznie przeciwnicy nas zblobowali niezle, wczoraj mysmy mieli totalna przewage i tak ta wojna sie rozwiaja - raz jedna strona ma liczby a raz druga
a epickich wyrownanych bitew jak na lekarstwo :/
Raan Kern:
Moja pierwsza akcja flotowa po długiej przerwie. Nuda na max :)
Siedziałem z innymi w posach i podziwiałem widoki (nie wiedziałem, że tyle szczegółów się zmieniło - na plus)
Cztery Asy w komplecie (chyba PL):
2xDD (Avatar i Ragnarok)
Chwila po
Ładne :P
Fakty opisali poprzednicy.
Jutro akcji ciąg dalszy.
Nashir:
O czesc
Czy ty nie byles w c0ven podczas wielkiej wtopy elitarnych pvperow w vngj- ?
:admin: A cóż to usiłujemy rozkręcić flejmogennego offtopa ? ninja
Bądzie grzeczni i trzymajcie się tematu a takie pytanka to PM wysłać.
_
Yogos
Raan Kern:
--- Cytat: soulscream w Maj 24, 2009, 01:21:07 ---O czesc
Czy ty nie byles w c0ven podczas wielkiej wtopy elitarnych pvperow w vngj- ?
--- Koniec cytatu ---
W Feyth nie byłem z rok.
To ma coś wspólnego z i1y?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej