Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pytanie tylko do ludzi z 0.0

<< < (2/4) > >>

Rogoo:
1. bo nie lubie BoBa
2. bo lubie alliance warfare (bitwy 600 vs 600, ustrzeliwanie tytanow, uwazam za high peak tej gry)
3. bo mimo wszystko POS War wymaga dedykacji a nie jest tylko "szybka zabawa" - jakos mi to nie przeszkadza (poza tym na szybka zabawe "jeszcze bedzie czas")
4. bo ogladanie jak zmienia sie mapa influence na froncie, na ktorym walczysz jest satysfakcjonujace
5. bo polityka w EvE (0.0 ofc) i sov to jest to co nadaje grze glebszy wymiar
6. bo alliance warfare daje mi mozliwosc ciekawej i zaangazowanej interakcji z tysiacami innych pilotow ze wszystkich zakatkow swiata

Totalizator:
1. Żeby było śmiesznie
2. Żeby Goonswarm rósł w siłę a goonsom żyło się dostatniej
3. Mój alliance nie "uczestniczy" w PWW tylko nią "jest". My i kenzoku będziemy walczyć aż zostanie tylko jeden, innej opcji nie ma.

Tooten:
1. Bo zabawni goonsi w Delve są lepsi od Mean BoB,
2. Bo Goonsi na TSie to nie ci sami goonsi na localu,
3. Bo pew,
4. Bo miło patrzeć, jak Kenny'emu został ostatni oddech, a on marnuje go, żeby powiedzieć "Jesteśmy uber".

Skwiercpur:
1. zeby zabic BoBa ktory zawsze chcial zabic nas.
2. bo lubie 0.0 hardcore fleet warfare
3. bo w imperium troche nie widzialem celu, corp chat byl tylko kolejnym chat roomem, a w 0.0 jest duzo ludzi ktorzy maja pasje dla gry, wkladaja w nia swoje serce, sa emocje i wzrusajace momenty
4. Lubie ten taki lekko emocjonalny stosunek do gry. Taka symulacja prawdziwego konfliktu.
5. Zeby rozwalic GBC i pokazac wszystkim hipokrytom ze ich "elitaryzm" jest iluzja, pokazac ze sa takim samym naptrejnem jak NC pelnym kerberow i slabych pvperow.

Shaila Er:
1. Lepiej walczyć na cudzym niż swoim terenie.
2. Mapa eve bez goonsów będzie milsza dla oka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej