Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pytanie tylko do ludzi z 0.0

(1/4) > >>

Skwiercpur:
A konkretnie do tych ktorych alliance uczestniczy w Poludniowej Wielkiej Wojnie.

Prosze o jeden post na osobe, tylko wypunktowanie swoich mysli, ZADNYCH DYSKUSJI, ZADNYCH ODNIESIEN DO POSTOW INNYCH! PLS!

To moze byc ciekawe!

Prosze powiedz nam czemu wg Ciebie Twoj Alliance uczestniczy w PWW. Jakie cele chce osiagnac / jakiemu rozwojowi wydarzen chce zapobiec.

Prosze o nie udzielanie odpowiedzi
-bo chcemy fajnego pvp (bo jak ktos nie chce fajnego pvp to nie jest w 0.0)

Zaczynamy - nie bedzie tu zadnego flejma, bo nie bedzie odnosnikow do wypowiedzi innych w tym watku. Jezeli ktos zlamie zasade prosze adminow o usuniecie takiej odpowiedzi. Moze pozniej za jakis czas zamieni sie to w dyskusje, ale dajcie pare dni najpierw na te deklaracje mentalne.

Dzieki

magni:
w zasadzie ja moge swoje odczucia strescic w jednym punkcie:
1. nuda
stanie na posie i czekanie, przyleca czy nie przyleca :)
i cholera nigdy nie przylatuja, przynajmniej jak ja jestem zalogowany...

Straszny:
1. współuczestniczyć w rozwaleniu Goonów

2. dla faj...   [ups] .///   ...  no ale serio to pvp po prostu jest go wyjątkowo dużo tutaj w Delve - mi rybka czy wojna taka czy śmaka (choć dla GS zawsze piewszeństwo) - ważne ze mamy blisko do walki. Dymanie 30 j do hostów to dramat....

3. dla zasady.

Hastrabull:
No coz, ja juz nie uczestnicze, ale troche uczestniczylem wiec mysle, ze moge swoje zdanie wyrazic:

Moj byly alliance uczestniczy w tej wojnie, bo:
1. Jesli bobiki przegraja, nie bedzie mial sie gdzie podziac za bardzo
2. Dla kasy. Licza, ze otrzymaja z powrotem high endy, jakie jakis czas temu odbilo PL
3. Szaraki w BUFU natomiast lubia sie poprostu prac z innymi i za to ich cenie :)
4. Ubic goonow.

Yogos:
1.Poszliśmy bić goonsów na w esoterii i feythabols. Uciekli do Delve - nie na długo.

2.Delve/Querios/Period Basis bez goonsów to dla nas lepsza opcja geopolityczna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej