Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-11 Delve War Update

<< < (4/9) > >>

Nashir:

--- Cytat: Mona X w Maj 12, 2009, 14:37:48 ---Mógłbys wiedzieć, ze reinfosowanie wież, to tylko pause butan, do własciwego pew pew. BTW ile tych wież strąciliście?
--- Koniec cytatu ---

Pewno zadnej bo wychodza z reinforce jutro - ale to powinienes wiedziec.

--- Cytuj ---To powstrzymanie polegało na tym, że my was trzymaliśmy na gejtach, a logistyki naprawiły POSy. :P

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem razor cos puscil z dymem, a ja uzywalem jump bridge zeby sie tam dostac swego czasu.

--- Cytuj ---O, te POSy też już spadły?

--- Koniec cytatu ---

Nigdzie nie napisalem ze jakies posy spadly w q2, ale z tego co widze w ramkach i notatkach gsol to cos tam sie dzieje v0v

Rogoo:

--- Cytat: Scaryman w Maj 12, 2009, 09:08:43 ---jaki damage control

[...]

a wszystko toczy sie dalej, ale za to wypas czyta sie taką propagande  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Nie no Scary... kaman... :)

Goscie wtopili 5 bezuzytecznych statkow na polnocy, nie braly one zadnego udzialu w wojnie. Jestem przekonany, ze z tego wlasnie powodu RZR odleci sobie z poludnia.

Wzmocnic ich to na pewno nie wzmocni, ale zeby od razu z wojny sie wycofywac ?

Ja mysle, ze propagande to moge sobie uprawiac na wewnetrznym forum MM a nie na forum gdzie kazdy i tak wie swoje. I tym sie roznimy bracie. ;)

Straszny:
fascynuje mnie jak daleko nadinterpretujecie kazdy post, heh.
Czy ja napisałem że sojusz przez idiotyczną wtope wycofa sie z wojny? Na pewno siara długo za nimi sie będzie ciągnąć  (ejj to nie ci od tych 5 MSÓw? tak , to ci sami ... ups ) i obniża to fajnie morale przeciwnika. Nic więcej.

A w delve-war przepychanka posowa w najlepsze i w sporym natężeniu, tylko widzę ze ponosimy (odpukać w niemalowane - bo pewnie jak tak napisałem to zaraz jakiś caps spadnie  :laugh:) póki co dużo mniejsze straty niż nasi przeciwnicy ;).

Rogoo:

--- Cytat: Scaryman w Maj 12, 2009, 16:37:36 ---fascynuje mnie jak daleko nadinterpretujecie kazdy post, heh.
Czy ja napisałem że sojusz przez idiotyczną wtope wycofa sie z wojny? Na pewno siara długo za nimi sie będzie ciągnąć  (ejj to nie ci od tych 5 MSÓw? tak , to ci sami :2funny: ) i obniża to fajnie morale przeciwnika. Nic więcej.

--- Koniec cytatu ---

Napisales, ze uprawiam propagande a przeciez masz takie samo zdanie na ten temat jak ja. :)

Yogos:
 :admin:
Panowie poprosimy więcej o Delve a mniej o tym kto ma większą tube propagandową.

Fajnie się wątek rozwijał, nie chciałbym ciąć postów do offtopa czy coś.

_
Mod faszysta Yogos

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej