Eve Online > NoobGarten
AF AFowi nie rowny... Czyli o wyzszosci jednych nad drugimi
magni:
--- Cytat: Edmund w Maja 04, 2009, 16:11:13 ---Teoretycznie na stable capie z AB można przy pedkości 800+ i niskiej orbicie np 1000m osiagnąc nietykalność w walce z medium i large gunshipami ... a i small guny nie wyrobia też czasem ...
--- Koniec cytatu ---
moze ustalmy co nazywamy tankowaniem, moim zdaniem to roznica czy cie nie trafiaja czy tankujesz ich trafienia... jesli mowimy o unikaniu trafienia to kazdy af tankuje tak samo dobrze (no moze prawie tak samo bo niektore sa troche szybsze niz inne ale roznica nie jest krytyczna)
Khobba:
1. Unikanie przez tracking + zmniejszanie przez małą sygnaturę + dobry tank w klasycznym rozumieniu = statek wytrzymuje atak, a o to przecież chodzi. Skrinszotów nie mam, bo po co miałem ja, czy pilot to robić. Przylećcie do evaulon, postawcie x, albo postarajcie się namówić pilota na duel, to zobaczycie (może :P )
2. Rzeczywiście, jak napisałem w poprzednim poście, mogłem pomylić harpię z hawkiem, ale zdaje mi się, że to harpia. Zapytam.
3. Nie pisałem, że efektywnie walczył jako jedyny z hordą hurricanów, drejków, czy czego tam jeszcze, tylko że wytrzymywał ich ostrzał.
4. Akurat Col powinieneś wiedzieć o kogo mi chodzi ;)
5. mystiq - pisze się "tits or gtfo" >:D
myst1q:
czyli jesli wpadnie ranisem/ishkurem/ishtarem/deimosem czy czym tam jeszcze to on mnie stankuje?
Khobba:
ranisem/ishkurem - 100% (przynajmniej enyo na 4 neutronach tankuje. stojąc w miejscu.)
ishtarem/deimosem - nie wiem.
Ale wpadaj, wpadaj :D
PS. męczy mnie ta dyskusja, bo wypowiadam się za kogoś i chwalę osiągnięciami na forum (i to do tego cudzymi), czego nie lubię. Napisałem to o tym nieszczęsnym statku jako ciekawostkę, co można z kaldarskiej afki zrobić a teraz czołowy centralowy machacz e-peenem się doczepił.... What have I done /o\
Colonel:
co w tym dziwnego ze AF tankuje jak cholera...wystarczy zrobic mu fita z nastawieniem na tank, zaplacic za kilka modulkow i masz afa za kilkaset baniek ktory postoi pod sentry jakis czas...zrob sobie kawe, wlacz EFT i pomysl troche....
kreatywnosc to cos co mozna w tej grze wykorzystac, jesli sie ja posiada...
Wątek wyczyszczony - dyskusja o tanku itp. przeniesiona:
http://www.eve-centrala.pl/forum/index.php?topic=6525.0
Future
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej