Eve Online > NoobGarten

AF AFowi nie rowny... Czyli o wyzszosci jednych nad drugimi

(1/7) > >>

KennethWolf:
AF caldari są do du*y, ponoć matarskie są dobre ale jeszcze nie latałem. Jeśli chcesz sie bawić w PvP rób Matarów albo Ammarów :) sam sie przesiadłem z Drake'a na Hurricane'a i jest wielokrotnie lepiej :)

Goomich:

--- Cytat: KennethWolf w Maja 02, 2009, 19:44:52 ---AF caldari są do du*y,
--- Koniec cytatu ---

AF Caldari jest bardzo drobry. To Amarrskie są do dupy.

myst1q:

--- Cytat: Mona X w Maja 02, 2009, 21:02:17 ---AF Caldari jest bardzo drobry. To Amarrskie są do dupy.

--- Koniec cytatu ---

amar(r)skie > caldari.
amarrskie maja lepszy tank, wiekszy dps, sa zaj* szybkie i maja bardzo stabilny cap. dodatkowo niewymagaja duzo sp w takich rzeczach jak AWU.

Goomich:
Jasne. Są świetne. Ten co wali rocketów jest wyciąga taki sam dps na all 5 jak Raptor (ten bardziej crapowaty caldaryjski cep) na moich skillach, a ten co ma jednego meda, jest po prostu idealny do solowania. Ja osobiście uwielbiam być przez niego solowany.

myst1q:

--- Cytat: Mona X w Maja 03, 2009, 00:07:50 ---Jasne. Są świetne. Ten co wali rocketów jest wyciąga taki sam dps na all 5 jak Raptor (ten bardziej crapowaty caldaryjski cep) na moich skillach, a ten co ma jednego meda, jest po prostu idealny do solowania. Ja osobiście uwielbiam być przez niego solowany.

--- Koniec cytatu ---

wzgledem caldari sa lepsze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej