Eve Online > NoobGarten

AF AFowi nie rowny... Czyli o wyzszosci jednych nad drugimi

<< < (2/7) > >>

Khobba:
Powiedz to mojemu kumplowi z korpa, którego Harpia (chyba ;) ale raczej Harpia niż Hawk ) tankuje wszystko  dzięki cudownym resom i rechargowi z piekła rodem.

PS. Solowanie przez retribution roxxx, ten statek pwns (pwnz?)

myst1q:
wait wait wait...
 po pierwsze, to odpowiadalem na post mony
po drugie... kto powiedzial on retribution?
po trzecie,  dowiedz jaki on ma fitting, bo az mi sie wierzyc niechce... wszystko? liczac, ze chodzi tylko o AFy to zrobi placek z jagodami ;p

Khobba:
ad 3. z grubsza wiem, ale nie powiem, to najściślej strzeżona tajemnica voodoo, nawet mittens by jej nie wykradł ;). Fakty są takie, że frig-size się nie mogą przez niego przebić (no, chyba, że w jakiejś strasznej kupie, nie testowaliśmy tego), a większe działka cierpią z powodu redukcji damagu przez sygnaturę. Wiem, że kilka BCków (2 lub 3) przez kilka(bardziej 9 niż 2) minut tankował, aż w końcu się znudził. Sentry wciąga nosem :)

ad 2. hm, to nie retri ma 1 meda? W sumie nienajgorszy statek, ale na pewno nie do solo ;)

Oczywiście z AFek i tak uważam, że ishkur jest najfajniejszy, do jaguara się dopiero przymierzam. A ostatnio sprawdzam co da się wyciągnąć z enyo (niewiele, stiletto z optimal range disruption mnie jedzie :) )

DaBlades:
Wsadź max guny, megastaby, 1600mm RT, ECM dronki, faction ammo, cap booster orbit na 500m zabij co możesz i zgiń w chwale imperatora, znaczy kogo wy tam w gejente macie.  ;D
btw dobry thorax nie jest zły, brutix to niestety brutix, za ciężki do blasterów chyba że ktoś ci cel przytrzyma.
a ogólnie to heavy pulsy T2 na Zealocie i nie masz problemów z zasięgiem.  O0

Co do AFów to bardzo zyskały po nerfie webów i boostowi scrambla.

myst1q:
@khobba: pix or lie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej