Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War II - Atlas traci trzy tytany, GS zyskuje trzy tytany

<< < (5/11) > >>

Straszny:

--- Cytat: Sotharr w Maj 02, 2009, 02:49:46 ---Gdy kolesie z BNC zajumali prywatnego tytana Hegemona Rasta i chwalili sie tym na forum, to też sie tak oburzałeś? Może wezwać łaaambulans?  :'(  >:D

--- Koniec cytatu ---

głupia uwaga (i nie wiem czemu złośliwa) bo nigdy nie popierałem metagimngu i nigdy nie pochwaliłem żadnej akcji gbc bedącej meta-grą, poza tym co innego szpiegunek a co innego meta-gaming, każdy średnio kumaty gracz to załapie, gdzie jest ta granica (pomijam GS membersów bo z nimi to jak rozmowa o patriotyzmie i wyzywaniu od wszechpolaków).
[Edit: jak widać z posta ponizej do grona GS-membersów należy doliczyć jeszcze Aizhena, który tez nie kuma gdzie ta granica jest]

dla mnie debilne sa uwagi o tym ze "trzeba było lepiej uważać" itd... (albo że "fajna akcja szpiega")  - że to sie niby dzieje na wzór RL -  placek z jagodami prawda, gdyby gra miała PROMIL zabezpieczeń z RL jakie stosuje sie przy powaznych transakcjach handlowych czy w wojsku to żadna z tych akcji nie miałaby miejsca. To nie wina za mało uważających graczy tylko CCP które nie potrafi stworzyś SPÓJNEGO systemu zarządzania tak gigantycznym majątkiem jaki gracze w grze mają. (najlepszy przykład - prościuteńkie zmiany w zarządzaniu sojuszem wprowadzono dopiero żałośnie po rozwiazaniu BOBa i nawet nie wspominajac ze jedno ma coś wspólnego z drugim).

acaste:
były by 3 tytany w atlasie, a nie będzie i tyle -  jeżeli mieści się to w ramach mechaniki gry to każdy komentarz o meta-g jest nie na miejscu, bo nikt nie jest "święty"

dla jednego strata 3 tytanów czy wyłączenie ally to coś złego, ale dla mnie np złe jest, że ktoś odpalił mi dd w posie, czy używał szpiegów by wiedzieć kto jest fc i go zabić jako 1 itp

a jeżeli latacie z bobem/gonsami/aaa w flotach to każdy z was często nie wiedząc brał w tym udział, bo np dawał "x" do floty molla a on wiedział, od szpiegów kiedy i jak uderzą przeciwnicy,
nawet tu na centrali pełno jest postów o tym, że ktoś się śmiał bo 2 osoba płakała na ts jak przegrywali "why we lose", czasem się to nazywa "dostaliśmy info",

a bumpowanie z posów, scam, robienie sztucznego laga, log off, itp itp .....

więc fajnie to wygląda "nie popieram, ale uczestniczę i mam fajną zabawę"

lastverb:
heh ja juz nic nie rozumiem, skoro odwolujecie sie do mechaniki: kiedys mechanika pozwalala na dd w posie czy bumpowanie posa tytanami, to nie bylo nic poza gra, tylko wykorzystanie szpiegow (w 1. przypadku). co jest w koncu metagamingiem?

Skeer:

--- Cytat: LoveKebab w Maj 02, 2009, 10:24:47 ---nie rozumiem dlaczego wszystko co z goonsami zwiazane teraz sygnuje kazdy Mittensem ... Sasheria, Termelane Kahn (nie pamietam jak sie nazwe tego chara pisze), monkeyking1, Sirob, Zonix, <insert random ex-omen alt in goons> to sa wszystko alty mk anie mittensa :)

--- Koniec cytatu ---

Ach, skojarzyłem skąd znam Sasherię. Ten alt to Tamerlane Kahn i sporo krwi nam w Sabrze napsuł w Stain...

Anyway.

Skoro to ex-Omen, to ja się wszystkiego po nich mogę spodziewać. I jak do Atlasa przechodzili niektórzy, to się dziwiłem.

Kiedyś Omen tak bardzo potrzebował sukcesu z nami, że postanowił z posa wybumpować za pomocą blue do nas carriera z Atlasu naszego capsa na afku. Koleś ignorował standy, pieprzył coś o zrzucaniu ról (jasne, kilka dni jeszcze jako blue nas męczył). Ot, ex-Tri style.

Owszem, to jest zgodne z mechaniką gry, niepetycjonowalne, zresztą nic nie zrobiliśmy z tym. Po prostu opinia o tych ludziach jest taka, że nie są dobrymi pvperami, tylko dobrymi cheaterami  :)

Loc0:
AAaa another whine bomb lulz, ktos tam powyzej dobrze napisal - jakbym mial mozliwosc wylaczenia GS to nie byloby problemu "czy" a "kiedy". Przejzyjcie na oczy :D gratki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej