Eve Online > NoobGarten

Solowanie L5?

<< < (4/5) > >>

myst1q:

--- Cytat: Khobba w Kwietnia 30, 2009, 21:41:03 ---Jeśli jesteś w stanie spokojnie, bez spinania tyłka i efektywnie tam racić, plexić i kopać, to owszem. Czego chcieć więcej? ;)

(edit: kiedy tylko masz na to ochotę)

--- Koniec cytatu ---

aha... czyli tak naprawde nikt nieposiada zadnych 'ziem'... nawet na twoim sovie moze ci wpasc roam. cos nie tak z tym twoim rozumowaniem misiek.  :uglystupid2:

Khobba:
nawet mi się nie chce komentować. włącz myślenie paróweczko.

PS. temat do czyszczenia drodzy moderatorzy noobgarten, moje i paróweczki dywagacje zupełnie nie mają związku z misjami lvl5

myst1q:

--- Cytat: Khobba w Kwietnia 30, 2009, 21:49:32 ---nawet mi się nie chce komentować. włącz myślenie paróweczko.

--- Koniec cytatu ---

to ty sie do mnie przyczepiles. ja stwierdzielm fakt, ze na swoim terenie niema misji L5, a ty mi, ze to nie od sova zalezy. a od czego? skoro twoj teren to postac cyno jama, jb'a czy cos podobnego. nieda sie? przykro mi.

a tak na boku... jaki jest zysk z misji L5 (srednio) w 0.0? (nagroda+bounty+salvage/loot)

ivil:

--- Cytat: mystiq w Kwietnia 30, 2009, 22:04:36 ---
a tak na boku... jaki jest zysk z misji L5 (srednio) w 0.0? (nagroda+bounty+salvage/loot)

--- Koniec cytatu ---

Chyba mniej wiecej 0 isk/h bo z tego co pamietam to lv5 mialy byc po to aby przyciagnac ludzi do lowseca. Mozliwe jednak ze po drodze cos zmienili.

Sammani:
nie ma l5 w low secu :) max to l4

co do wspomnianych capsow npc to sa na misjach l5. Tego jestem pewien.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej